24. kolo
17.02.2008 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Villarreal CF - Racing Santander 0:0

Na stadionu El Madrigal se fanoušci branky nedočkali. Bezbranková remíza je zklamaním spíše pro domácí Villarreal, před kterého se může dostat v tabulce na třetí místo Atlético Madrid. Racing čeká na výhru již pět utkání a tabulkou se propadl na osmou pozici.

První šanci utkání měl na svědomí domácí útočník Rossi, s jehož pokusem si poradil brankář Toňo. Zahrozili také hosté, střelu Ivana Bolada zlikvidoval gólman Diego López. V další šanci pálil útočník Nihat Kahveci mimo hostující branku. Do konce prvního, nudného poločasu se již nic podstatného nestalo.

Druhý poločas začal ve větším tempu a hned ve 47. minutě se po faulu Serrana na Cazorlu kopala penalta, kterou ale trestuhodně neproměnil Rossi, který ani netrefil branku. Hosté mohli potrestat Rossiho neproměnou penaltu po hodině hry, to by ovšem musel Garay usměrnit svoji hlavičku mezi tři tyče domácí branky. Nepříliš atraktivní utkání pokračovalo střelou Cazorly, s jehož ránou si veděl rady gólman Toňo. Nepřesně mířil dvacet minut před koncem Rossi. A když se v závěru neprosadil ani Tomasson a Eguren, skončilo utkání bezbrankovou remízou.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Villarreal si poradí s Racingem a zvítězí v poměru 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to zajímavé utkání. Tip 2:1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele