27. kolo
09.03.2008 19:00 CET
2 : 2
(2:2)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - Deportivo La Coruňa 2:2

Deportivo získalo cenný bod na Mestalle, když ještě v průběhu prvního poločasu dokázalao smazat dvoubrankové manko. Pro domácí fotbalisty znamená remíza další zklamání v již tak nevydařené sezoně.

Valencia nastoupilo do utkání bez opory Joaquina, bývalá hvězda Betisu Sevilla se pár chvil před začátkem zápasu zranila, na pravém křídle tak nastoupil Arizmendi. Jako první zahrozili hostující hráči, Collocini hlavičkoval metr nad branku stráženou Timo Hildebrandem. V další příležitoti Deportiva mířil po rohovém kopu Xisco těsně vedle levé tyče domácí branky. V 17. minutě se Valencia dostala do vedení, Villa našel přesným centrem Arizmendiho, který přiťukl míč hlavou levonohému Matovi, jenž z voleje doklepl míč za záda brankáře Aouate. Nebojácní hosté se prodrali k další střele ve dvacáté minutě, kdy pálil trvdě Filipe, skvělý zákrok předvedl gólman Hildebrand.

Na druhé straně vyprášil rukavice Aouatemu dalekonosnou ranou Sunny. V 24. minutě se netopýři ujali už dvoubrankového vedení, aktivní Arizmendi poslal z pravé strany načechraný centr přímo na hlavu Villy, jenž na zadní tyči neměl problém zavěsit míč do branky. V další akci Valencie pálil z voleje nad Albiol. Ve 38. minutě hosté snížili, záložník Sergio z dvaceti metrů velice chytrým obloučkem dokázal překonat brankáře Hildebranda, jenž při inkasovaném gólu neměl svědomí čisté. Krátce před koncem prvního poločasu La Coruňa dokázala srovnat skóre, Wilhelmsson našel přízemním centrem Lafitu, který tvrdou ranou překonal bezmocného Hildebranda.

Druhá půle začala nebezpečnou ranou Xisca těsmě mimo domácí branku. V další střelecké pozici byl De Guzman, Hildebrand byl ale na místě. Nebezpečnější hostující fotbalisté si vytvořili další šanci po více než hodině hry, Pablo Amo mířil z voleje pár decimentrů vedle pravé tyče Hildebrandovi branky. Dále střílel Filipe, opět mimo. Dvě minuty před koncem základní hrací doby pálil pohotově Vicente dva metry nad hostující branku. V závěru utkání střílel z velkého úhlu do připravených rukavic Hildebranda Coloccini.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

JOE 99...chlapče,chlapče...začni fandit fotbalu a pořádnejm fotbalistům.Skoro každou sobotu na galaxii,nebo liga mistrů.Doporučoval bych premier league a třeba MANCHESTER UNITED Glory,glory MAN UNITED

Reagovat
smazaný uživatel

No,no, no...Počkej v příští sezoně. Útok minimálně na pohár Uefa.Mít tolik prachů, tak je to o něčem jinym. A neboj na galaxii koukám.

Reagovat
smazaný uživatel

tak se teď vyser na galaxii a v sobotu se koukej ve 13:45 na Sport 1...tam uvidíš v akci nejlepší tým světa ptoti Portsmouthu.Budou hrát 2 nejlepší útočníci Rooney,Carlito Tevéz,nejlepší pravý záložník Cristiano Ronaldo a nejlepší 3 obránci Ferdinand,Vidič a Evra,pochopitelně by neměl chybět legendární rytíř z Wallesu SIR RYAN GIGGS a pohár UEFA je o ničem fandi Rudým ďáblům a koukej se každej rok na champions league

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel, že tady jsou komentáře k zápasu Valencia - La Coruňa ???

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý zápas, oba týmy se v letošní sezóně trápí, ale z nejhoršího jsou už asi venku. Od Valencie nic nečekám, přeju Depor další body, aby už definitivně odvrátili sestupové pozice. Tip 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Můj tip 1 -0 pro Valencii,ale La coruna asi bude kousat!

Reagovat
smazaný uživatel

Deportivo hraje venku dobře, takže můj tip je 1:1. To by bylo fajn. Ale ať už konečně hraje víc Valeron!!!!

Reagovat
-Kopy-

4:0.

Reagovat
smazaný uživatel

La Coruňa harje dobře, kdyby takhle hráli dýl, kdoví kde by byli...No a v daším kole si smlsnou na Realu Madrid.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele