34. kolo
27.04.2008 17:00 CET
3 : 0
(1:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - CA Osasuna 3:0

Valencia po čtyřech porážkách v řadě konečně zvítězila, když na domácím stadionu porazila 3:0 Osasunou. Nový kouč Los Ches Salvador Gonzalez "Voro" si tedy připsal vítěznou premiéru. Díky zisku tří bodů se netopýři posunuli v tabulce na čtrnáctou příčku, náskok na sestupové pozice je nyní čtyřbodový. To Osasuna si po druhé prohře v řadě v tabulce pohoršila a klesla až za svého dnešního soka na patnáctou příčku.

Rozhodující akce utkání přišla v 17. minutě, kdy hostujícím zadákům unikl domácí útočník David Villa, kterého v pokutovém území poslal k zemi brankář Ricardo, jenž za svůj zákrok uviděl červenou kartu a navíc měla Valencia k dispozici pokutový kop. Míč si na penaltový puntík postavil sám faulovaný Villa, který překonal brankáře Elia, jemuž uvonil místo Juanfran. Zdvojnásobit vedení poté mohl David Silva, vyznamenal se však Elia. Na druhé straně byl blízko vyrovnání Azpilicueta, jenž z přímého kopu pálil těsně mimo. Valencia svého soupeře jasně přehrávala, v další šanci se ocitl Villa, Elia předvedl skvělý zákrok proti střele španělského kanonýra.

Druhý poločas začal nepřesnou střelou Jaroslava Plašila. V 51. minutě přišla zasloužená druhá branka v podání hráčů Los Ches, technickou střelou se prosadil Mata. Poté co Valencia přidala druhou branku, tak hráči Osasuny přestali klást odpor úplně. V 82. minutě upravil skóre na konečných 3:0 Joaquin, jenž zužitkoval přihrávku Villy.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Osasuna by mohla ... Tip 0:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tenhle zápas nejde tipovat,protože aba týmy jsou velice nevyspitatelné!!! tip 1-1

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Valencii se uvolnila atmosféra, vyhozené opory se vrátili a tým zase začíná šlapat. Uvidíme, na jak dlouho. Zdáse ale, že všechny ty negativní věci okolo Valencie byli úplně zbytečné.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele