22. kolo
02.02.2008 20:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

UD Almería - Real Madrid 2:0

Velké překvapení ze zrodilo v Andalusii. Domácí Almería si na stadionu Mediterráneo poradila s prvním celkem tabulky Realem Madrid a připsala si na své konto čtvrtou výhru v řadě. Real Madrid poznal jak chutná hořkost porážky po deseti zápasech bez prohry. Zasloužené vítězství Almeríe zařídili svými brankami Juanito a Negredo.

První velkou příležitost viděli diváci v šesté minutě, kdy Raul zpracoval dlouhý míč za obranu Almeríe, zkušený útočník poté pokoušel štěstí chytrým obloučkem přes brankáře Diega Alvese, míč však nakonec skončil na horní síti domácí branky. Almería vystrčila růžky poprvé až v 15. minutě a hned z toho byl gól, domácí fotbalisté rychle rozehrávali standardní situaci, po zmatku v pokutovém území se dostal k míči Juanito, který napálil míč k levé tyči, Iker Casillas sice předvedl skvělý zákrok, ten ovšem přišel až za brankovou čarou.

Po vstřelené brance se vnesl na kopačky domácích fotbalistů klid a také patřičné sebevědomí z čehož pramenily šance, jednu z nich neproměnil Ortiz, jenž nedokázal využít zaváhání Casillase. Další šanci měli domácí po rohovém kopu Corony, kdy hlavičkoval Crusat jen do rukavic brankáře Casillase. Ten ihned rozehrál, k míči se dostal Ramos, jehož těsně před pokutovým územím fauloval domácí gólman Alves a za svoje počínaní uviděl žlutou kartu. K přímému kopu se postavil Guti, jeho technický pokus levou nohou ale skončil těsně vedle levé tyče domácí branky. Ve 35. minutě se dostal za obranu Almeríe Robinho, který však nevyřešil situaci nejlépe a z velkého úhlu střílel je do připravených rukavic Diega Alvese. Na druhé straně pálil mimo Negredo. V závěru poločasu se dostal ke střele z dvaceti metrů Guti, s pokusem kreativního záložníka si ale poradil Diego Alves.

Do druhého poločasu skvěle vstoupili hráči Almeríe, po pěkné kombinační akci se dostal k míči Negredo a v pokutovém území ho složil k zemi Cannavaro. K nařízené penaltě se postavil sám postižený Negredo a bez problémů proměnil. Real se jen těžko prosazoval přes obranu Almeríe, ovšem když už se hráči "Bílého baletu" dostali do šance, vyhořeli na skvělém brankáři Alvesovi. Tak tomu bylo i v 55. minutě, kdy Alves výborně zneškodnil Raulovu hlavičku, poté si poradil i se střelou Robinha.

Patnáct minut před koncem našel střídající Balbao v pokutovém území Raula, jenž ani ve třetí gólové šanci neuspěl, když hlavičkoval nad domácí branku. Další střídající hráč Julio Baptista se dostal do šance tři minuty před koncem základní hrací doby, svůj pokus levou nohou však nasměroval jen do boční sítě. V závěru si už Almeriía svůj dvoubrankový náskok v klidu pohlídala.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

muj tip 1-3

Reagovat
smazaný uživatel

Nevi nekdo kde jde tento zapas sledovat na netu?

Reagovat
smazaný uživatel

myp2p.eu

Reagovat
Pharrell

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

ty bláho, Almería jede, zatím 2:0

ale jen tak dál!!!

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to je zatim trapas...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je síla

Reagovat
smazaný uživatel

Perfekt, tak la liga bude zajimavejisi

Reagovat
smazaný uživatel

Almeria !!! Almeria !!! Almeria !!!

Reagovat
alegre

Safra, safra, kdo by to jen řekl...

Reagovat
Pharrell

To je ale trapas,ale musime se z toho oklepat!

Reagovat
smazaný uživatel

Panečku, Bílý balet zatím dotancoval !!! Jestlipak to jen podcenili či co ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele