18. kolo
06.01.2008 17:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Recreativo Huelva - UD Almería 1:1

Recreativo Huelva remizovalo s Almeríí, domácí jsou čtrnáctí, hosté šestnáctí, týmy dělí v tabulce jediný bod.

V domácím útoku nastoupili spolu Javi Guerrero a Sinama-Pongolle, za hosty v tříčlenném útoku Mané, v obraně netradičně Cisma, Pulido a Bruno. Huelva už devět zápasů nepoznala hořkost porážky. Do rychlého vedení poslal domácí Sinama-Pongolle, brzo ale srovnal Mané. Jako první střílel nepřesně právě hostující Mané, pokus Felipe Mela zmařil Sorrentino. Na druhé straně střílel z trestného kopu Martins, ale gólman Alves míč skryl ve své náruči.

Po čtvrthodině šli domácí do vedení, když Alvese zaskočil svou střelou Sinama-Pongolle. Hosté brzo vyrovnali, další pokus Mela Sorrentino vytěsnil, po rohu už ale Mané srovnal skóre. Další možnost pak sám zamřil domácí Cáceres, před opačnou brankou centroval Cisma, hlavičkoval Negredo a zasahoval Sorrentino. V druhé půle byli domácí lepší, Alves vyrazil střelu Martinse na roh, stejně jako hlavičku Cacerese. Almería se spokojila jen s nepřesnými pokusy zdálky Mela a Negreda.

Autor: Radek Nosil / www.sportinglife.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nic jineho než 1:0 či 1:1 nepripada pro domaci v uvahu...tečka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele