28. kolo
15.03.2008 20:00 CET
4 : 2
(1:1)

Reportáž

Recreativo Huelva - Real Murcia 4:2

Recreativo Huelva dalo zapomenout na výprask z Mallorky a doma přestřílelo Murcii. Domácí tak získali důležité tři body do boje o záchranu, Murcia je naopak opět blíže k sestupu.

Skóre zápasu přitom otevřeli hosté. V 16. minutě centroval Ochoa, v pokutovém území si míč zpracoval De Lucas a dokázal překonat Sorrentina - 0:1.

Radost fotbalistů a fanoušků Murcie ovšem měla jepičí život. Již o tři minuty později centroval Tornavaca a ve správný čas na správném místě byl Sinama-Pongolle - 1:1.

Vstřelená branka Recreativo hodně povzbudila, domácí byli lepší a častěji se dostávali do zakončení, ovšem svou převahu zvýraznili až po změně stran. V 59. minutě připravil Sinama-Pongolle šanci pro Rubéna a ten strhl vedení na stranu svého týmu - 2:1.

Hosté prohrávali a to ještě netušili, co je čeká v následujících minutách. V té 69. byl po druhé žluté kartě vyloučen Arzo a za další dvě minuty odskočila Huelva na rozdíl tří branek. To si role z 59. minuty vyměnili Rubén a Sinama-Pongolle a Carini kapituloval potřetí - 3:1.

Carini následně zneškodnil šanci Poliho a jako kdyby povzbudil své spoluhráče, kteří v 75. minutě vybojovali penaltu. Caceres v pokutovém území poslal na zem Abela a nabídnutou příležitostí nepohrdl Alonso - 3:2.

Recreativo ovšem nakonec žádné výrazné komplikace nepřipustilo a v 86. minutě jeho výhru pečetil Marquitos.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele