20. kolo
20.01.2008 17:00 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Real Zaragoza - Real Murcia 3:1

Zaragoza se v souboji s Murcií vrátila na vítěznou vlnu a v tabulce je jedenáctá. Murcia se naopak propadla na sestupovou pozici. V domácí sestavě dostal v záloze před Celadesem přednost přece jen ofenzivnější křídelník Oscar, u hostí nebyl ani na lavičce De Lucas, navíc hrál jediný útočník Baiano. Čekání Zaragozy na ligové vítězství trvalo celých deset zápasů, naposledy se tak stalo 31. října v duelu s Almerií. Dva góly vstřelil její elitní útočník Diego Milito. Jednou z důležitých věcí byl i start stopera Ayaly, který byl nejistý.

Domácí začali útočně, už v 8. minutě prověřil Notaria střelou Diogo. Murcia poslala varování po rohu Abela, kdy hlavičkoval nad Mejía, pokus de Coze zblokoval Ayala. V 35. minutě první půle Zaragoza poprvé skórovala. Centroval Sergio García a míč do branky usměrnil Oliveira. Murcia se pak snažila vyrovnat a César svůj tým třikrát podržel. Nejprve vyrazil dva trestné kopy Abela, pak si poradil se stříleným centrem Henoka Goitoma.

Po změně stran zase trefil po trestném kopu Zapatera hlavou břevno Ayala. Druhý gól domácích mohl přidat Oliveira, ale zamířil těsně nad. Zaragoza ale měla tlak, který brzo vyústil v další branky. Notario si nejprve poradil se střelou Diega Milita o chvíli poté už po přízemní střele stejného hráče kapituloval podruhé. Zdálky pak opět vedle střílel Oliveira. Hosté měli zase jen trestný kop Abela, ale César byl pozorný. V 82. minutě si pak Milito naběhl na přihrávku Sergia Garcíi a bylo to už 3:0. Ke snížení došlo až v nastaveném čase. Arzo přizvedl rohový kop a Iván Alonso zblízka korigoval.

Autor: Radek Nosil / sportinglife.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Domácí musí ! Tip 2:0.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele