22. kolo
03.02.2008 17:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Real Zaragoza - Athletic Bilbao 1:0

Zaragoza neprohrála ve čtvrtém utkání v řadě a po výhře nad Bilbaem se posunula do horní poloviny tabulky. Jedinou branku zápasu dal ve 28. minutě Oliveira.

Domácí byli po většinu zápasu aktivnějším týmem a tři body si za svůj výkon zasloužili. V úvodu pálili nepřesně Sergio Garcia a Oliveira. Brazilský útočník se ze svého prvního nezdaru rychle poučil, ve 28. minutě ho centrem našel Milito a Oliveira pálil přesně k tyči - 1:0.

Athletic si v první půli nevypracoval ani jednu vážnější příležitost a situace se mu málem zkomplikovala chvíli po změně stran, kdy ho po hlavičce Milita zachránilo břevno. Až tato situace dala baskickému celku podnět k tomu zavelet do útoku a gólman Cesar se stal jednou z nejzaměstnanějších osob. Nejprve zneškodnil střelu Iraoly, pokus Yesteho šel mimo a stejný hráč poté znovu prověřil kvality Cesara. V 66. minutě se bývalý brankář Realu Madrid představil znovu a vytáhl vynikající zákrok proti střele Aitora Ramose.

Závěrečné minuty se nesly ve znamení domácí snahy pojistit náskok. K tomu měli blízko Sergio Garcia a Oliveira, jenomže prvně jmenovaný nastřelil břevno a Brazilec z dorážky orazítkoval tyč. Domácí premiéra Javiera Iruretyi tak dopadla dobře, na čemž nic nezměnilo ani vyloučení hostujícího Aitora Ocia z poslední minuty.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele