34. kolo
27.04.2008 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Real Valladolid - UD Almería 1:0

Na stadiónu Nuevo Estadio José Zorilla se utkaly dva nejlepší týmy loňského vydání Segunda División. Almería bojovala o fantastickou naději na postup do evropských pohárů, Valladolid o to, aby se opět po roce nemusel do zmiňované Segundy vracet. Hrdinou utkání se stal v nastaveném čase Sesma, který vsítil dost možná nejdůležitější gól Pucely v letošní sezóně.

Valladolid by si přitom vzhledem k průběhu hry zasloužil vyhrát o parník, ale mizerná koncovka dlouho stála proti. Jamile to tam ale padlo, stadión ve Valladolidu propukl ve vlnu obrovského nadšení.

První velká šance na gól přišla ve 26. minutě. A jak se zdá, gól opravdu padl, Álvaro Negredo totiž Víctorův pokus podle všeho vytěsnil až ve chvíli, kdy balón překročil brankovou čáru, rozhodčí Ayza Gámez byl však jiného názoru.

Domácí se tím každopádně nenechali znervóznit a nadále byli lepším týmem, působili více týmově, Almería naproti tomu spoléhala spíše na standardní situace, které ovšem způsobovaly obraně Valladolidu nemalé problémy. Závěr první půle ale patřil Valladolidu. Nejdříve si málem vsítil vlastence Carlos García a poté přišel faul na Alberta Marcose, který byl posouzen jako penáltový. K exekuci se tradičně postavil Víctor, tentokráte se mu to ale vůbec nepovedlo.

Druhá půle nabídla ještě mnohem větší převahu domácích, hosté se zatáhli do obrany a jen tyč je zachránila před Víctorovým přímým volným kopem. Valladolid dále tlačil, ale góly nepřicházely. Krutý trest mohl přijít v 63. minutě, proti Negredovi zachránil své spoluhráče Sergio Asenjo.

V dalších šancích Valladolidu zaváhali Llorente a Sesma, na druhé straně si opět poradil Asenjo, tentokráte proti Crusatovi. Zápas směřoval k remíze, jenže pak napřáhl Sesma a parádní ranou přiblížil Mendilibarův tým k záchraně.

Autor: Petr Kilian

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tip 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

souboj nováčků ...v kterém Almería bude bodovat !!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele