31. kolo
06.04.2008 17:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Real Murcia - Valencia CF 1:0

Valencia podruhé v řadě prohrála, tentokráte na stadionu La Condomina podhlehla domácí Murcii. Pro Murcii to bylo teprve druhé vítězství v posledních dvanácti utkáních. I nadále však nováček soutěže ztrácí z předposlední pozice sedm bodů na první nesestupové místo. Valencie se propadla na čtrnáctou příčku, náskok na sestupové pásmo však dále zůstává šestibodový.

Utkání se odehrálo ve velice průměrném tempu, první šanci měl Joaquin, bývalé křídlo Betisu Sevilla mířilo těsně vedle domácí branky. Mezi tři tyče nezamířil ani pokus druhého křídelního záložníka Valencie Juana Maty. Murcia zahrozila poprvé prostřednictvím Enriqueho De Lucase, jenž protáhl gólmana Los Ches Timo Hildebranda. Německý brankář si poradil i s pokusem stopera Pignola. Ve 36. minutě přišla rozhodující akce utkání, Abel našel osamoceného Alonsa, útočník Murcie zkušeně překonal brankáře Hildebranda a poslal Murcii do vedení.

V úvodu druhého poločasu mohl utkání definitivně rozhodnout De Lucas, jenž po přihrávce Aquina pálil do tyče valencijské branky. Valencia mohla poté vyrovnat, útočník Morientes však nedokázal brankáře Carinho překonat. Blízko ke gólu měl i střídající Žigič, svoji šanci však srbský obr využít nedokázal. A když v závěru pálil Alonso v dobré pozici mimo, skončilo utkání vítězstím Murcie 1:0.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tip 0:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Murcia-Valencia 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

tip 0-1

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo Murcia !!!

Reagovat
smazaný uživatel

bojujou i když sestup je nemine nedaji to nikomu zadarmo a to je dobre

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele