9. kolo
28.10.2007 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Real Murcia - Recreativo Huelva 1:0

Real Murcia vybojoval nejtěsnější vítězství nad Huelvou, gólovým hrdinou byl Mario Regueiro. Hosté tak již prohráli čtvrté utkání v řadě a jsou jen dva body od sestupových příček. Za domácí hrál v útoku po boku Baiana Švéd Henok Goitom, v útoku hostí tentokrát nezbylo místo na Javiho Guerrera.

Murcia vstoupila do utkání aktivně, vedle střílel z hranice vápna De Lucas. Recre odpovědělo pokusem Varely, který pálil v dobré pozici nad. O minutu později centroval z rohu domácí Regueiro, ale Mejía hlavičkoval nad. Více šancí ale pozorná obrana hostí nepřipustila, Baiano byl často chytán v ofsajdové pasti. Domácí fans byli frustrovaní a své hráče odměnili při odchodu do šaten pískotem.

Ale po pár sekundách druhé půle už mohli jásat. Střela Regueira bylo zblokována, z následného rohu, zahraného Pablem Garcíou, ale už Regueiro otevřel skóre, když hlavičkou překonal Sorrentina. Murcia ožila, De Lucas ale střílel nepřesně. Recreativo zahrozilo až po rohu Martinse, ale Beto hlavičkoval mimo. Hosté chtěli vyrovnat, dvakrát neuspěl Jesús Vazquez, nepřesný byl hlavičkující Beto. Murcia ale už zvrat v utkáni nepřipustila.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele