27. kolo
09.03.2008 17:00 CET
0 : 3
(0:0)

Reportáž

Real Murcia - Getafe CF 0:3

Getafe na stadionu La Condomina vyhrálo nad Murcii, jejíž setrvání v La Lize začíná být čím dál tím méně reálné. Nyní jsou v tabulce svěřenci nového kouče Javiera Clementeho, jenž si tak odbyl nepovedenou premiéru na devatenáctém místě se ztrátou sedmi bodů na sedmnácté Deportivo. Naopak madridské mužstvo popáté za sebou neprohrálo a v tabulce je na devátém místě.

Přitom domácí nevystoupili do utkání špatně, už v šesté minutě pálil Rosinei v dobré pozici těsně mimo branku. Další šanci viděli diváci až v 35. minutě, Reguirova střela z přímého kopu šla do branky Abbondanzieriho, ale rozhodčí písknul ofsajd, protože si myslel, že míče se dotknul ještě před tím než se dostal do branky jiný hráč Murcie. Tato chyba stála Murcii uznání gólu.

Druhý poločas patřil Getafe, už od úvodních minut druhého dějství byly hostující hráči o mnoho aktivnějším a lepším mužstvem. Zaslouženého gólu se dočkali hosté v 56. minutě, Hernandez přesnou střelou z hranice pokutového území prostřelil Notaria v brance Murcie. Domácí promrhali šanci na vyrovnaní patnáct minut před koncem, kdy útočník Goitom velice dobře hlavičkoval, ovšem zkušený Abbondanzieri předvedl výborný zákrok. V 84. minutě utkání defitivně rozhodl Albin, jenž si naběhl na pas od Celestiniho a střelou zblizka bez problému překonal Notaria. O tři minuty později upravil po přihrávce Albina skóre na konečných 3:0 Casquero.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Snad Getafe uhrají něco i v Murcii, držím palce !!! Tip 1:2.

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 1-1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Getafe

Reagovat
smazaný uživatel

Getafe jedééé !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele