18. kolo
06.01.2008 17:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Real Murcia - Osasuna Pamplona 2:0

Real Murcia porazil Osasunu Pamplona a vyšvihl se na devátou příčku tabulky. Naopak Osasuna klesla za svého soupeře a je patnáctá. O svém dvoubrankovém vítězství rozhodli domácí až v poslední čtvrtině hry.

Do sestavy Murcie se vrátil stoper Arzo, vedle Baiana nastoupil v útoku Henok Goitom. Sestava Pamplony byla tradiční, i s Jaroslavem Plašilem na pravém kraji zálohy. Skóre otevřel Goitom, z penalty pečetil v poslední minutě Abel. Lépe ale začali hosté, striker Dady trefil z trestného kopu tyč. Hosté měli i nadále smůlu, roh rozehrál Puňal a zblízka hlavičkoval do tyče Margairaz, z další akce hlavičkoval nad Miguel Flaňo. Murcia zvedla hlavu až s možností Baiana, ale Ricardo vytěsnil jeho ránu těsně vedle tyče. Nad branku vyrazil i hlavičku Regueira.

Obraz hry se obrátil, z hranice vápna střílel domácí Pablo García, ale Ricardo byl připraven. Po centru Azpilicuety zase mířil hlavou nad Margairaz. I do druhé půle vstoupila lépe Osasuna, Notario musel likvidovat střely Vely, po trestném kopou Plašila hlavičkoval Flaňo, ale míč odvrátil Mejía. Pak už ale domácí začali střílet góly. Abelův pokus šel ještě vedle, o dvě minuty později ale přihrál Baiano do šance Goitomovi, a ten přízemní střelou překonal Ricarda. Osasuna chtěla vyrovnat, ale dělovku Junafrana Notario lapil. Domácí pak hrozili z brejků, mimo šla střela Véleze, v nastaveném čase pak ve vápně fauloval Flaňo Goitoma a kopala se penalta. Abel zachoval chladnou hlavu a definitivně rozhodl.

Autor: Radek Nosil / www.sportinglife.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tady puujde o každy bodik..tyhle tymy to maj nahnute...1:1 pripadně 1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele