4. kolo
23.09.2007 17:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

Real Betis - Valencia CF 1:2

Jak se zdá, tak hráči Valencie pomalu ale jistě začínájí nabírat formu. Po ostudném prvním kole vyhráli Netopýři již třetí ligové utkání v řadě a v tabulce se posunuli na třetí místo. Fanoušci na stadionu Manuela Ruíze de Lopery viděli kvalitní utkání,. Vítěznou branku si připsal Joaquin, jenž byl dlouholetou oporou Betisu.

Valencie vstoupila do utkání aktivněji a první půlhodina hry byla jasně v její režií. Nejprve v šesté minutě střílel Silva, s jeho střelou si poradil brankář Ricardo. V 11. minutě našel Joaquin z přímého kopu Helguerovu hlavu, bývalý stoper Realu Madrid hlavičkoval těsně mimo. Po dalším z centrů aktivního Joaquina hlavičkoval Albiol jen do připravených rukavic Ricarda. Ve dvaadvacáté minutě zahrozili poprvé domácí, Sobis střílel z pětadvaceti metrů těsně vedle levé tyče Hildebrandovi svatyně. V 28. minutě spálil největší šanci první poločasu po přihrávce Davida Villy do této doby neviditelný Arizemndi, který z osmi metrů netrefil odkrytou branku Betisu. Od třicáté minuty převzali otěže zápasů domácí, ovšem šanci si vytvořit nedokázali.

Na začátku druhého dějství střílel nebezpečně Silva, střelu mladého Španěla vyrazil Ricardo na roh. V 57. minutě spálil velkou příležitost Betisu útočník Edu, který v tváří tvář Hildebrandovi trestuhodně minul branku. Další šanci domácích neproměnil Fernando, a tak přišel trest v podobě gólu pravého obránce Miguela, který prošel až do pokutového území a skrytou střelou za obráncem překonal Ricarda – 0:1. V 72. minutě se ve vápně krásně obtočil Silva kolem tří obránců Sevilly, ovšem zakončení talentovanému fotbalistovi nevyšlo. Na druhé straně hřiště vyprášil rukavice Hildebrandovi střídající Odonkor. V 82. minutě předvedla Valencie skvělou akci, když rozebrala celou obranu Betisu a Angulo se řítil z úhlu sám na brankáře, zkušený španělský reprezentant celou akci vyšperkoval přihrávkou na úplně volného Joaquina, který doklepl míč do prázdné branky – 0:2. Utkání zdramatizoval tři minuty před koncem Sobis, nejaktivěnšjí hráč domácích si naběhl na dlouhý pas od Vegy, skvěle zpracoval míč a po zaváhaní Hildebranda snížil na - 1:2. Valencie si v závěru zkušeně výsledek ohlídala a odvezla si tak ze Sevilly tři body.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*

5:1

Reagovat
-Kopy-

1:4

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes Betis porazí Valencii, ale rozhodně to nebude na stadionu Manuela Ruize de OPERY

Reagovat
-Kopy-

sory...skurvenej word to přepsal

Reagovat
smazaný uživatel

To je už stejně fuk, stadion jako stadion když prohráli

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele