23. kolo
10.02.2008 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Real Mallorca - UD Almería 0:0

Almería opět neprohrála a odváží si velmi cenný bod ze hřiště Realu Mallorca. Diváci na Son Moix neviděli za celé utkání jedinou branku, na čemž nese zásluhu hlavně výborná defenzíva hostů a řada nepřesností na obou stranách.

Ve fantastické formě hrající nováček během celého zápasu diktovat tempo hry, i když z počátku se k některým náznakům šancí dokázali prodraz spíše domácí. První šance si připsal Ramos, následovaly nesmělé pokusy Daniho Guizy či Treja.

Mallorca v průběhu první čtvrthodiny zahrávala hned čtyři (!!!) rohové kopy, nezapršelo však ani z jednoho. Na druhé straně neuspěli v obrovských šancích Álvaro Negredo a Miguel Ángel García Corona. Utkání bylo přes nerozhodný stav poměrně otevřené s rychlými přechody do útoku. Zásluhu na tom měl hlavně domácí trenér Gregorio Manzano, který nasadil velmi ofenzivní složení týmu.

Problémem však byla právě spolupráce mezi dvěma největšími útočnými hvězdami – Guizou a Ibagazou, který byl hlídán tak pečlivě, že se takřka nedostával do hry. Ve své kůži navíc nebyl ani Arango, jenž působil dosti unaveným dojmem.

Almería naproti tomu hrála v poklidu, sem tam vyrazila na nebezpečný protiútok a celou dobu působila dojmem suverénního celku, ne nováčka soutěžka. Po přestávce se Mallorca o něco zlepšila, ale stále jejím útokům chyběla ona pověstná jiskra. Přesto mohli ostrované strhnout vedení na svou stranu, to by však musel Juan Arango proměňovat tutovky. Jenže on ji neproměnil, a zápas tak skončil bezgólovou remízou.

Autor: Petr Kilian

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mallorka bude pokračovat v dobrých výkonech a Almerii porazí!Tip 2-0 Guiza,Arango

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tipujete tohle utkání?

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 1:0.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele