27. kolo
09.03.2008 17:00 CET
7 : 1
(5:1)

Reportáž

Real Mallorca - Recreativo Huelva 7:1

Recreativo Huelva nebude na utkání s Mallorcou vzpomínat v dobrém, hosté si totiž ze stadionu Ono Estadi odvezli sedmibrankový příděl a ještě víc se tak upevnili na sestupové příčce. Po dvou brankách si připsali Daniel Guiza a Borja Valero, hattrickem zazářil Arango.

Mallorca měla před tímto utkáním za sebou sérii pěti remíz v řadě a celkově byla už osm zápasů bez porážky. V utkání proti o záchranu bojující Huelvě chtěli svěřenci trenéra Gregoria Manzana plně bodovat a vyšplhat se co nejvýše od sestupových vod. Domácím v utkání chyběli Lionel Scaloni a útočník Webo. Recreativo Huelva naposledy podlehlo v přestřelce vedoucímu Realu Madrid 3:2 a na Mallorcu letělo s vidinou bodového zisku. V Huelvě zůstali Beto a Quique Alvarez.

Jenže zápas se z pohledu hostí proměnil v noční můru. K výprasku dal po čtvrt hodině první pokyn Arango. Za čtyři minut se přidal Daniel Guiza a bylo to 2:0. Stejný hráč pak ve 31. minutě zvyšoval na 3:0 a Huelva byla zralá na ručník. Obrana hostí podávala katastrofální výkon. Ruku k dílu přidal Borja Valero a rozdíl byl už čtyřbrankový. Ve 39. minutě promluvili také hosté, Marco Rubén poslal míč za záda brankáře Miguela Moyi a z pohledu domácích snížil na 4:1. Byla to ale jediná branka, kterou hosté v tomto utkání vstřelili. Poločas uzavřel svojí druhou brankou opět Borja Valero. Do šaten se šlo za stavu 5:1 pro domácí.

Bylo zajímavé sledovat jak si povede Huelva ve druhém poločase. A vedla si strašně. Hned dvě minuty po výkopu zvyšoval Fernando Arango na 6:1. Těžko říci co se událo v kabině hostí, nicméně obrana pokračovala ve výkonuz první půle a v 52. minutě to bylo už 7:1, když hattrick završil Arango. Hrůzostrašně skóre se pro hosty zastavilo. Do konce utkání se mohl výsledek ještě několikrát změnit, ale v pohodě hrající Mallorca už branku nevstřelila.

Huelva se bude muset po tomto výsledku co nejrychleji oklepat nebo jí ujede vlak a v příští sezoně si Primeru Divison nezahraje. Mallorca předvedla báječné představení a po pěti remízách konečně naplno bodovala, navíc si domácí prodloužili osmizápasovou šňůru bez porážky.

Autor: Ondřej Linhart / rcdmallorca.es

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Podle mě jednoznačný zápas pro domácí,Mallorka už neprohrála asi 7 zápasů a ted 3 body zůstanou na ostrově,můj tip 2-0!Jak to tipujete vy?

Reagovat
smazaný uživatel

Na Son Moix bude radost za 3 body. Mallorca poslední dobou jede. Tip 2:1.

Reagovat
Tigerinho

3 body tam sou, ale těch gólů ste ale ubrali... :P

Reagovat
Tigerinho

kua, nedává to smysl, ale snad víte, co sme tim chtěl říct :D

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní výkon Mallorky!Zápas na jednu bránu a to mohla Huelva odjed s 15 goly,ale domácí další šance nepromněnily!!Mallorko jen tak dál,děláš nám radost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele