25. kolo
24.02.2008 17:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Real Mallorca - Real Betis 1:1

Mallorka remizovala s Betisem, obě branky padly v druhé půli zápasu. Domácí tak mají 30 bodů, hosté jen o bod méně a to 29.

U Mallorky překvapilo že v základní sestavě nenastoupil Jonás Gutierez, v souvislosti s nímž se spekuluje o přestupu do Barcelony. Sestava Betisu byla podobná té z minulého týdně, od začátku opět hráli Mark González i Pavone. O góly se postarali Varela a Edú. Edú tak má vynikající střeleckou formu, v posledních třech zápasech vstřelil tři branky!

Mallorka začala výborně a brzo si vypracovala i šance, ale neproměnila je. Borja Valero střílel ve 12 sekundě nad, minul i Arango z trestného kopu. Hosté byli lepší, nepřesně hlavičkoval v 18. minutě po centru Ibagazy Ballesteros. Domácí dali o sobě vědět až šancí Varely, ten provětral Ricarda levou nohou.

Domácí Borja pak po půlhodině střílel vedle z trestného kopu, pokus Ibagazy zneškodnil Ricardo, ten Arangův šel mimo, Betis zase kontroval nepřesnou střelou Marka Gonzáleze. Další neproměněné šance přišly po změně stran. Po centru Ibagazy hlavičkoval vedle Varela, Za Betis pálil Capi a dobrý zákrok si připsal Moyá.

Pak přišly velké chvíle Mallorky. Fernando Navarro i Borja ještě neuspěli, skóre se měnilo až po přihrávce Borjy, kterou v gól přetavil Varela. Betis ožil, střelu Marka Gonzáleze ale zblokoval obránce Ramis. V 69. minutě bylo vyrovnáno. Asistoval Pavone a hlavičkou se prosadil Edú. Do konce zápasu se už ale diváci dalších šancí ani branek nedočkali.

Autor: Radek Nosil / www.sportinglife.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jak tipujete tohle utkání? Můj tip 2-1,

Reagovat
smazaný uživatel

Můj tip 0-2

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou zajímavý tipy,ale stejně si myslím,že to Mallorka doma urve a bude naplno bodovat!

Reagovat
smazaný uživatel

moje dva oblibeny kluby tipuju 1:2(Ibagaza-Edu,Pavone)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele