9. kolo
27.10.2007 20:00 CET
2 : 2
(1:2)

Reportáž

RCD Mallorca - Espanyol Barcelona 2:2

Mallorca si v duelu plném emocí rozdělila po bodu s Espanyolem. Real se posunul na průběžnou šestou pozici, Pericos se v tabulce bodově dotáhli na Barcelonu.

Domácí vstoupili do utkání výborně, už ve druhé minutě poslal Mallorcu do vedení skvělým volejem Arango. Espanyol ve dvacáté minutě srovnal krok, přímý kop Tamuda si do brány srazil nešťastnou hlavičkou střelec první gólu Arango. V 25. minutě otočili hosté skóre, obránce Ballesteros srazil v pokutovém území Tamuda a dostal od rozhodčího trochu přísnou červenou kartu. K penaltě se postavil sám postižený kapitán týmu Tamudo a s přehledem překonal Moyu. Přestože většinu prvního poločasu byli lepší domácí fotbalisté, do kabin se šlo za stavu 1:2.

Deset minut po startu druhé půle šlo i hostující mužstvo do deseti, Clemente Rodriguez uviděl od rozhodčího druhou žlutou kartu a musel chtě nechtě předčasně opustit hřiště. Ostrovanům se povedlo vyrovnat v 69. minutě, kdy Fernando Navarro našel krásným pasem za obranu Guizu, který se obtočil okolo stopera Jarqueho a přízemní střelou překonal Kameniho. Vzápětí mohl poslat hosty zpět do vedení Riera, střela z hranice velkého vápna mu však nepovedla. Na druhé straně po přiťuknutí Ibagazy pálil vedle Arango.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele