36. kolo
07.05.2008 20:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

RCD Mallorca - CA Osasuna 2:1

Mallorca mílovými kroky míří za Pohárem Intertoto. Dnes na poslední chvíli zachránila výhru proti Osasuně a před dotírajícím Deportivem La Coruňa si tak i nadále drží jednobodový náskok.

Pro domácí fotbalisty byli tři body z tohoto utkání povinností, ke kterým nakonec s velkou dávkou štěstí dospěli. Naopak Osasunu čeká dvě kola před koncem sezóny tvrdý boj o záchranu. Nyní má totiž stejně bodů jako sestupující Huelva. Na svém trávníku navíc nejprve přivítá Real Murcii a následně zavítá na půdu Racingu Santander.

Zápas se začal pro Mallorcu vyvíjet skutečně velmi dobře. Už ve 32. minutě potvrdil pověst kanonýra Daniel Guiza a poslal svůj tým do vedení. Španělský útočník si to tak rozdá s Luisem Fabianem o cenu pro nejlepšího střelce Primera Division.

Mallorca byla i po vstřeleném gólu mírně lepším celkem na hřišti, nicméně nakonec inkasovala. Osasuna to zkoušela především nakopávanými míči a centry, úspěšná byla až v 73. minutě. Skvělou pozici připravil Juafran po Portilla a ten poslal míč až za záda gólmana Ricarda. Bohužel jediný hostující střelec se dnes stal také smutným hrdinou utkání. V 80. minutě byl totiž vyloučen. Vše spělo k remíze 1:1, když z ničeho nic Mallorca udeřila podruhé. Početní výhody využil Oscar Trejo.

Autor: Tomáš Honajzer / goal.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mallorka vyhraje 2-1 anebo to Osasuně pustí!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele