21. kolo
27.01.2008 17:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Real Mallorca - Atlético Madrid 1:0

Mallorca si poradila na svém svatostánku Son Moix s Atlétikem Madrid. Ostrované se tak dočkali po sedmi zápasech vítězství a posunuli se v tabulce na třinácté místo, naopak madridský klub prohrál druhé utkání v řadě, i přesto však zůstává na čtvrtém místě.

První smysluplná akce přišla v patnácté minutě, kdy Juan Arango prostrčil míč na Daniho Guizu, který se už dostával do výhodné střelecké pozice, na poslední chvíli však výborně zasáhl stoper Pablo Ibanez. S další šancí Mallorky přispěchal Fernanda Navarro, který našel Juana Valeru, a ten vyslal tvrdý projektil směrem na brankáře Abbiatiho, jenž míč jen vyrazil a Arango míč dorazil do odkrytého koutu branky – 1:0. Rojiblancos se jen marně snažili prosadit před dobře bránící blok domácího mužstva. V závěru poločasu měli šanci opět ostrované, s Arangovou střelou si věděl rady Abbiati.

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji hosté, brankář Moya musel zasahovat proti střele Luise Garcii. Na druhé straně se za obranu hostů dostal po přihrávce Ibagazy útočník Guiza, velkou šanci bývalého kanonýra Getafe zlikvidoval dobrým zákrokem Abbiati. V dalších akcích Atlétika dvakrát selhal Reyes, který nedokázal spoluhráčům doručit finální přihrávky. Čtyři minuty před koncem utkání se nechal Reyes obrat o míč Arangem, bývalý hráč Realu Madrid neunesl tíhu okamžiku a tvrdým zákrokem poslal k zemi Aranga. Rozhodčí Gonzalez Vázquez ukázal Reyesovi druhou žlutou kartu a Atlético tak dohrávalo utkání o deseti. Mallorca si už v závěru utkání vítězství zkušené pohlídala a získala důležité tři body.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jak tipujete tohle utkání?ja tipuji 0

Reagovat
smazaný uživatel

Na Mallorce je nejen horko od slunce, ale i na Son Moix. Věřím, že to zvládneme a že si nějaké body z Baleárských ostrovů přivezeme. Tip 1:1. ATLÉTICO !!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Horko vám teprve bude,ale ja doufám,že Mallorka neprohraje a bylo by super kdyby už plně bodovala!

Reagovat
smazaný uživatel

hm škoda, navíc vyloučený Reyes, máme štěstí, že ztratil i Espanyol a Santander a dneska večer budu po dlouhé době fandit Realu, aby se nám to 3. místo nevzdálilo

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, škoda a ještě jednou škoda ! Prohrát o gól, to naštve ! Naštestí i konkurenti zaváhali, takže situace v tabulce je stejná. Už v neděli 3.2. to musíme bezvýhradně napravit a získat 3 body !!!!!!!!!!!!! ATLÉTICO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele