25. kolo
24.02.2008 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Racing Santander - UD Almería 1:0

Racing Santander porazil v boji o sedmou příčku tabulky Almeríi, ta dohrávala závěr zápas bez vyloučeného Cismy a Paunoviče. Jediný gól po hodině hry Tchité.

Do branky domácích se pauze postavil zpátky Toňo, do zálohy Jorge López a do útoku duo Smolarek a právě autor rozhodující branky Tchité. Hosté nahradili absenci Mela Cismou, Crusata Kalu Uchem. Almeríjský gólman Alves tak ukončil svou rekordní sérii neprůstřelnosti. Racing vyhrál po pěti zápasech a na šestý Espanyol ztrácí jediný bod. Do zápasu vstoupili lépe domácí. Ale Tchité střílel y voleje vedle, Garay zase hlavičkoval nad. Po 18. minutách pak minul pokusem levou nohou Serrano, branku trefil až Jorge López, ale Diego Alves vyrazil míč do bezpečí.

První příležitost Almeríe přišla až po změně stran, konkrétně v 53. minutě. Domingo Cisma rozehrál roh, ale Santiago Acasiete hlavičkoval nad břevno.

Cisma pak uviděl svou první žlutou kartu a útočnější domácí byli po hodině hry odměněni gólem. Přihrával Pablo Alvarez a šťastným střelcem byl Mohamed Tchité. O čtyři minuty později to bylo málem už o dvě branky, ale roh Jorge Lópeze zakončený hlavičkovou Smolareka nebyl úspěšný, když Alves míč chytil. Gonzalo Colsa pálil nad, pokus Smolareka vytěsnil hostující gólman mimo branku konečky prstů. Domácí byli jasně lepší, Alves si pak poradil i s další střelou Colsy. Domácí gólman Toňo byl otestován jen trestným kopem Maného. V 76. minutě pak byl vyloučen almeríjský Cisma, ale Racing početní převahu nevyužil, když v šanci hlavičkoval nad Moratón. Na druhé straně minul hlavičkou branku Juanito a hostům byl vyloučen další hráč, tentokrát Paunovič.

Autor: Radek Nosil / www.sportinglife.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele