20. kolo
20.01.2008 17:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Levante UD - Real Mallorca 2:2

Levante doma jen remizovalo s Mallorkou, bod mu v závěru utkání zachraňoval stoper Alvaro. Domácí jsou tak beznadějně poslední, Mallorka třináctá.

Levante vedlo po gólu Geija, skóre pak otočil Giuza ale nekonec skončilo utkání smírně. Domácí se už spíše připravují na další sezonu, kádr opustili drazí Rigano, Storari a Savio. Do sestavy se tak dostali například i Geijo, Saúl i vyléčený zkušený levý bek David. Hosté nastoupili v očekávané sestavě s playmakerem Ibagazou a Varelou na pravém křídle. Poslední celek tabulky začal snaživě, první šanci měl Mustapha Riga, ale útočník napálil míč mimo branku. Po devíti minutách zase zamířil nepřesně hostující Arango. Útoky domácích i nadále táhl Riga, znovu střílel zkraje pokutového území a Moyá míč krotil nadvakrát. V 18. minutě šlo Levante do vedení. Akci začal na půli Riga, akci potáhl Courtois a ceké to zakončil ranou zblízka Alexandre Geijo.

Po půlhodině ale bylo vyrovnáno. Na skvělý pas Ibagazy si naběhl Guiza, zbavil se obránce a prostřelil s přehledem Kujoviče. Hosté útočili, centr Jonáse musel odvracet Descarga. Na druhé straně se dostal do šance právě Descarga, ale střílel jen do míst kde stál Moyá. Po změně stran byla Mallorka lepší, vedle pálil střídající Borja Valero. Za domácí si další střelu připsal Descarga. Gólmana Levante pak prověřil svou střelou Arango, další šance Guizy skončila nastřelenou tyčí. Guiza se podruhé trefil až po přihrávce Borji v 77. minutě. Rozhodnout pak mohl Arango, ale tváří v tvář Kujovičovi branku minul. Tři minuty před koncem zachránil pro domácí bod co pasu Courtoise hlavičkující stoper Alvaro.

Autor: Radek Nosil / www.sportinglife.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Přátelé jak myslíte že dopadne tohle utkání?ja tipuji výhru Mallorky!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Levante má hodně malou šanci. Tip 0:2.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem mel na listku Malorku a k tomu Real,Zaragozu,Osasunu,Regginu a Livorno.....vyhra 28.000 a jak tak ted ctu mel jsem zase peknou smulu...No nic snad priste.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je smula!prej to bylo cely druhy polocas na jednu branku!Příště už vyhrajeme!

Reagovat
smazaný uživatel

Levante to, jak vidno, ještě nevzdává !!! Gratuluji k bodu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele