33. kolo
20.04.2008 17:00 CET
3 : 1
(2:0)

Reportáž

Levante UD - Getafe CF 3:1

Levante překvapivě porazilo na domácím stadionu 3:1 Getafe, a uchovalo si tak teoretickou naději na záchranu. Valencijský tým, jenž je stále na posledním místě v tabulce tak vyhrál podruhé v řadě, poté co minulý týden porazil Betis Sevilla. Naopak třinácté Getafe čeká na výhru již pět zápasů.

První šanci utkání měli domácí, když v šestnácté minutě Pedro Leon zkoušel svoje štěstí střelou z dvaceti metrů, brankář Azulones Roberto Abbondanzieri byl na místě. O tři minuty později Levante znovu zahrozilo, Leon vyslal útočníka Gieja, jenž ale mířil nepřesně. Domácí byli aktivnější, s pokusem Geija si poradil Abbondanzieri. Klubu z provincie Valencie vyšel závěr prvního poločasu, nejprve ve 41. minutě Juanma obešel obránce Getafe a přesnou střelou poslal Levante do vedení, aby o dvě minuty později zvyšoval na 2:0 Berson, který dorazil do hostující branky vyražený pokus od Abbondanzieriho, jenž neudržel v rukavicích pokus Leona z přímého kopu.

Getafe působylo velice unaveně po náročném programu v posledních týdnech, a tak se nezmáhalo na velký odpor. V 54. minutě to bylo dokonce už 3:0, to když si Leon pohrál s Belenguerem a uklidil míč za záda bezmocného Abbondanzieriho. Getafe sice o šest minut později snížilo, když Braulia fauloval v pokutovém území brankář Reina a nařízený pokutový kop proměnil De la Red, do konce utkání se však unavené Getafe na nic nezmohlo.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Levante v poslední době několikrát překvapilo a trochu se zvedlo. Getafe jsou v zcela jiné situaci, stále se jim daří, i když neštastně vypadli z Poháru UEFA a nato prohráli finále Španělského královského poháru. Věřím, že v Levante něco uhrají. Tip 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

tip0-2,Levante má velké finanční problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Levante opravdu překvapuje ! A odneslo to bohužel sympatické Getafe. Getafe se už tak nedaří, v tabulce trochu klesají, ale snad se to zase obrátí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele