22. kolo
03.02.2008 21:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Getafe CF - Espanyol Barcelona 0:1

Espanyol ukončil sérii tří porážek v řadě a nejtěsnějším poměrem zvítězil na hřišti Getafe. Katalánský celek je v tabulce na skvělé třetí příčce.

Na Espanyol se poslední dobou valila jedna pohroma za druhou, když vypadl z domácího poháru, v lize podlehl Almerii, Valladolidu a Betisu a přišel o kapitána Tamuda. Ani v Madridu to nevypadalo nejlépe, barcelonský celek však přežil úvodní nápor Getafe a v 17. minutě sám udeřil. Navrátilci do sestavy Rufete a De la Peňa připravili šanci pro Jonathana a ten s přehledem překonal Abbondanzieriho - 0:1.

Pro domácí mohlo být ještě hůře, chvíli po inkasované brance však Abbondanzieri vytáhl Valdovu ránu alespoň na břevno. Následující minuty opět patřily domácím. Brankáře Casillu nejprve po špatném vyběhnutí zachránili obránci, proti střele Del Morala mu poté pomohla tyč. Tentýž hráč měl ještě jednu velkou příležitost, tváří v tvář gólmanovi ovšem po centru Lichta netrefil bránu.

Rovněž po změně stran byli aktivnější svěřenci kouče Michaela Laudrupa. Ti svého soupeře přestříleli, přežili šanci Jonathana a nadechli se k závěrečnému náporu. V 73. minutě bylo domácí velice blízko k vyrovnání. Po střele De la Reda nedokázal Casilla udržet míč a k dorážce se dostal Gavilan, ovšem hostující brankář jeho pokus vytáhl na břevno. Casilla poté málem daroval Getafe gól a musel děkovat Torrejonovi, že včas uklidil míč do bezpečí. Sedm minut před koncem se domácí marně dožadovali penalty po zákroku Martineze na Gavilana, a i díky tomu nakonec podlehli Espanyolu 0:1.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Uff,tak to bolo len tak tak....No naozaj teraz bolo toho negativneho velmi vela a tieto tri body sme velmi potrebovali.O titul zabojuju asi uz len FCB a Real,ale o ostatne priecky bude este tuhy boj.....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele