30. kolo
30.03.2008 17:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Getafe CF - Osasuna Pamplona 0:2

Getafe doma prohrálo s Osasunou Pamplona a pokud chce hrát evropské poháry i příští rok bude se muset zaměřit zřejmě již jen na Copa del Rey. Osasuna má nyní již 37 bodů, čtyři ji dělí od sestupových příček. Klíčovým okamžikem byla 29. minuty kdy byl vyloučen domácí pravý bek Contra. Getafe nastoupilo v netradiční sestavě, ves toperské dvojici opět s De la Redem a krajními záložníky Cotelem a Granerem. Za hosty hrál opět Astudillo, uzdravení Vela s Miguelem Flaňem a také, jako obvykle, ofenzivní záložník Jaroslav Plašil.

Jako první se osmělil střelou pamplonský Vela, ale Abbondanzieri neměl s jeho pokusem problémy. Domácí měli mírný tlak, ale na další šanci museli diváci čekat dlouho. Hrálo se tvrdě, domácí Tena viděl žlutou kartu za zákrok na Plašila, jeho spoluhráč Contra po faulu na Monreala druhou žlutou a tudíž červenou. Contra udeřil protihráče v souboji do tváře. Licht zase dostal žlutou kartu za faul na Puňala. V 33. minutě přišla konečně nějaká šance, volej Juanfrana ale řešil Abbondanzieri. Ve 40. minutě šla Osasuna do vedení. První šanci hostí zužitkoval Miguel Flaňo.

O poločase domácí kouč střídal, za Cotela přišel Cortés, po hodině zase další útočník Albín. Kromě toho začalo hustě pršet. Hosté hru zkušeně drobili, brankové příležitosti nepřicházely. Za Osasunu naskočil po čase opět striker Dady. V 67. minutě mohla kopat Pamplona penaltu, když ve vápně padl právě Dady a kapitán Puňal se nemýlil. Domácím se vůbec nedařilo. Naopak po přihrávce Plašila otestoval Abbondanzieriho Astudillo. Za domácí zdvihl prapor až v nastaveném čase Manu del Moral, ale Ricardo byl pozorný.

Autor: Radek Nosil / www.marca.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Věřím, že Getafe zvítězí !!! Tip 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokaždé to nevyjde, ale snad první desítku v tabulce ještě Getafe uhraje !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele