18. kolo
05.01.2008 22:00 CET
3 : 0
(3:0)

Reportáž

Espanyol Barcelona - Villarreal CF 3:0

Ve velice kvalitním utkání porazil Espanyol po šesti letech na domácím stadionu Villarreal v poměru 3:0. Fanoušci na Estadio Olímpico viděli zejména v prvním poločase skvělý výkon katalánského mužstva, který podtrhli svěřenci trenéra Valverdeho třemi brankami. Los Pericos zůstávají v tabulce na třetím místě, díky výhře se ovšem odpoutali od čtvrtého Villarrealu, na který mají nyní náskok čtyř bodů.

Domácí vstoupili do utkání na výbornou, už v deváté minutě si narazil Tamudo míč s Luisem Garcíou, kapitán Espanyolu se dostal za obranu Villarrealu a přesnou střelou podél gólmana Viery poslal Espanyol do vedení. Ve 14. minutě to bylo už 2:0, Luis García trefil z přímého kopu břevno, balon se odrazil k Valdovi, který patičkou překonal bezmocného Vieru. O minutu později střílel hostující kanonýr Rossi do boční sítě. Krásné fotbalové představení pokračovalo zablokovanou střelou Tamuda, na druhé straně dopadl stejně Rossi. S dalším přímým kopem Luise Garcíi si poradil gólman Viera. Ve 35. minutě zahrával rohový kop Luis García, jeho centr na přední tyči prodloužil Valdo a na zadní tyči doklepl míč hlavou do prázdné branky nikým neatakovaný Tamudo, který si na své konto připsal desátý gól v sezoně.

Ve druhém poločase vysoké tempo hry trochu opadlo. V 71. minutě měl k dispozici útočník Rossi přímý kop ze vzdálenosti osmnácti metrů, technická střela bývalého útočníka Manchesteru United skončila na tyči domácí branky. O pět minut později spálili hráči Espanyolu velkou šanci, po krásné přihrávce Smiljaniče pálil z malé vzdálenosti De la Pena jen do brankáře Viery, následnou dorážku Tamuda vyrazil z brankové čáry Fuentes. V závěru vyslal krásnou střelu ze svých kopaček Ivan De la Peňa, jehož pokus nakonec skončil těsně mimo hostující branku.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Souboj dvou amiciózních týmů, vidím to remízu, tip 2:2.

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 nebo 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

kua 3:0..to je moc!

Reagovat
smazaný uživatel

Krutá porážka pro Villarreal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo nedaří se, bojujeme, ale máme houby výsledky, nicméně Espanyol mi byl vždy sympatický a navíc jsou ve formě. Musíme se chytit a porazit La Coruňu jinak ligu mistrů neuděláme. Atlético a Espanyol je tvrdá konkurence.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele