23. kolo
10.02.2008 17:00 CET
1 : 2
(1:2)

Reportáž

Espanyol Barcelona - Recreativo Huelva 1:2

Espanyol doma prohrál druhý zápas za sebou, tentokráte s Recreativem Huelva a klesl na pátou příčku průběžné tabulky. Huelva se díky tomu vyšvihla na nesestupovou 17. příčku.

O všem rozhodlo mistrovství Flrenta Sinamy-Pongolleho v prvním poločase. Nový kouč Manuel Zambrano tak začal své působení u kormidla Recre vítězstvím. Za domácí celek už jen snižoval Ewerthon. Hosté mohli vést už ve čtvrté minutě hry, ale když se Sinama-Pongolle ocitl sám tváří v tvář Kike Casillovi, tak trefil jen tyč, od níž se míč odrazil do zámezí. V 18. minutě pak Sinama převzal zády k rance míč, otočil se a tvrdou ranou prostřelil Casillu. Huelva vedla 1:0. Espanyolu navíc nenahrála brzká zranění Jonathana Soriana a Moisése, které nahradili Ewerthon a Lola Smiljanič. Recre šlo do dvoubrankového vedení. To centr Poliho našel Sinamu-Pongolleho a ten zvýšil překvapivě už na 2:0. A po 33. minutách mohl bývalý hráč Liverpoolu zkompletovat hattrick, ale vypálil nad.

O šest minut později ale Espanyol snížil. Po rohu se zblízka dokázal prosadit Ewerthon. O minutu později Recreativo málem opět vedlo o dvě branky, když Beto na vzdálenější tyči trefil břevno, těsně před půlí střílel nad Camuňas. Po změně stran se na hřištim objevil domácí vyléčený stoper Jarque. Espanyol se vrhl do útoku, přihrávku od De la Peňi musel vyběhnutím před Rierou krýt Sorrentino. V dalším útoku hlavičkoval ve velké šanci zblízka nad Luis García. Tlak domácích nepřestával, pokus Riery odvracel na brankové čáře Caceres. 20 minut před koncem mohl zvýšit opět Sinama, ale Casilla vyrazil jeho střelu nohou. I závěr patřil hostům, nad pálil Aitor Tornavaca, další šanci Sinami zneškodnil Casilla.

Autor: Radek Nosil / sportinglife.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Melo by to být jasný utkaní pro domácí! tip 2-0

Reagovat
smazaný uživatel

Espanyol by neměl zaváhat, vše hovoří pro ně. Tip 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky sem myslel že Espanyol v poho vyhraje, teď je 32.minuta a prohrává 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

To su uz naozaj puto mariconi?Prehrame s huelvou,co bude bojovat o zachranu?Tak to na europu mozme zabudnut!!!!!A to budeme hrat s favoritmi vonku.....Ach jaj...Snad sa este prebudia papagaje jedny nepodarene...Aj napriek vsetkemu HALA PERICOS!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

super tak vám děkuju jedinej zápas na takovej pěknej penízek

Reagovat
smazaný uživatel

To je teda překvapení. To bych nečekal.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele