30. kolo
30.03.2008 19:00 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

Deportivo La Coruňa - Real Murcia 3:1

Deportivo La Coruňa porazilo Murcii a je na patnácté příčce průběžné tabulky, hosté stále předposlední. Depor má na sestupové příčky nahrané čtyři body, Murcii se naopak sedmi bodů nedostává. Hosté vedli, po čistém hattricku Xisca ale domácí skóre otočili.

V brance Deporu opět nastoupil zkušený Aouate, o ofenzivu se starali Lafita, Wilhelmson a Xisco, murcijští se opět spoléhali jen na jediného útočníka, jímž byl Ivan Alonso. Prohráli všech sedm zápasů na Riazoru ve své historii.

Hostující tým Javiera Clementeho vypadal, že naváže na výhru nad Espanyolem v minulém kole a také šel do vedení. To totiž centr Daniho zužitkoval hlavičkující De Lucas. Pak ale otěže zápasu převzalo Deportivo. Xiscovu hlavičku nejprve zlikvidoval gólman Carini. Ten samý hráč pak znovu hlavbičkoval po rohu a opět se vyznamenal hostující gólman. Střela zdálky De Guzmána šla nad, tu Sergiovu zblokoval Mejía. Ve 20. minutě zase velkou šanci minul zblízka Coloccini. Vyrovnáno bylo až po centru Wilhelmsona, kdy se se štěstím trefil Xisco, i když si pomohl ofsajdovým postavením.

Další dvě branky a řešení tajenky tohoto zápasu přišly krátce po změně stran. Ve 47. minutě poslal Depor do vedení po centru Manuela Pabla opět hlavou Xisco. Další jeho pokus Carini ještě vyrazil, potřetí ale kapituloval po další hlavičce mladého hráče, tentokrát po centrovaném rohu Sergia. Domácí byli v pohodě, další velkou šanci Lafity zmařil pozorný Carini, stejně tak i pokus Luise Felipeho. V 81. minutě z ojedinělé akce hostí pálil nad Peňa. La Coruňa kontrovala Filipeho břevnem a nebezpečnou hlavičkou Pabla Ama. Poslední slovo měl murcijský Dani, ale jeho střely byly jen propagační.

Autor: Radek Nosil / sportinglife.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To bude krásná jednička. Depor vyhraje 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Depotivo potvrdí jarní zmrtvíchvstání ! Tip 2:0.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele