32. kolo
13.04.2008 17:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Deportivo La Coruňa - Athletic Bilbao 3:0

Rozjeté Deportivo si snadno poradilo s taktéž v dobré formě hrajícím Bilbaem a najednou je na osmém místě. Svěřenci Miguela Ángela Lotiny si navíc díky výhře 3:0 zajistili lepší vzájemné skóre, což jim v případě rovnosti bodů s Athleticem zaručí lepší umístění.

Domácí sice hrají na pět obránců, ovšem na atraktivitě hry se to nijak zvlášť neprojevuje a v tomto zápase dokonce drželi míč na svých nohách častěji než soupeř. Athletic se neustále snažil nalézt v pokutovém území Fernanda Llorenteho, často se zkoušelo štěstí střelami z větší vzdálenosti.

Mnohem aktivnější byli domácí. Zvláště trojice Xisco, Wilhelmsson a Lafita hýřili pohyben a neustále činili soupeři problémy. Tato iniciativa nakonec vyústila ve vedoucí gól, když centr Sergia se po intervencích Pabla Ama a Lopy dostal ke Coloccinimu, který udělal ten poslední krok.

Úvod druhé půle naznačoval, že by se hosté mohli ještě zvednou, ale brankář Deportiva Dudu Aouate měl svůj den a vešekré přiležitosti Baskických lvů zmařil. Konec nadějím pak přišel po zákroku Amorebiety na Rikiho. Jelikžo byl v pokutovém území, byla nařízena penalta, s níž si poradil Sergio a zápas prakticky skončil.

Depor působil jistě a sebevědomě, jen konstrucke brány a Armando stáli v cestě většímu debaklu. Ještě jeden hřebíček do rakve však nakonec stejně přišel. Po dobré akci Rikiho z levé strany se Brazilec Filipe projevil tváří v tvář brankáři Armandovi jako zkušený mazák, a završil tak skóre na konečných 3:0.

Autor: Petr Kilian

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

la coruna!!!! ,vyborna forma,skoda jen zraneni guardada,ale i tak forza depor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Aupa Athletic! muj tip 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Jak deportivo, tak Athletic jsou v současnosti v laufu, o to víc to bude zajímavější.Jsem na straně Athletic Bilbao a logicky jim přeju, aby si z La Coruňi minimálně bod odvezli. Tip 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně...1:1 nebo 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

až podezřele jednoznčné ...byt tam susaeta tak to urcite vypada jinak

Reagovat
smazaný uživatel

ale prd proste depor je nejlepsíííííííííííííí,forza depor!!!!!!!!!!!!!!!oe!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele