27. kolo
09.03.2008 17:00 CET
2 : 1
(2:1)

Reportáž

Osasuna Pamplona - UD Almería 2:1

Osasuna vyhrála na domácím stadiónu počtvrté za sebou, a udělala tak velký krok v cestě za záchranou. Almería podle všeho na evropské poháry nedosáhne, ale přece jenom nesmíme zapomenout na to, že jejím předsezónním cílem byla záchrana...

Domácí měli v první půli lehčí převahu, i když šancí bylo minimum a prakticky každá skončila v bráně. Hosté měli velmi smolný začátek, když se hned v první minutě po střetu s Carlosem Velou zranil Bruno. A o pět minut později už bylo vedení na straně domácích. Puňal parádně našel Kike Solu, který se dostal přes Pulida a překonal Alvese.

I hosté skórovali ze své první vážnější šance. Aitor, jenž vystřídal zraněného Bruna, skvěle vyslal Coronu, který na přední tyči našel cestu, jíž by měl míč putovat do sítě.

Jenže Osasuna se ještě v prvním poločase znovu dostala do vedení. Monrealův centr usměrnil do brány Cruchaga a dal, jak se později ukázalo, vítězný gól.

Obraz hry se po přestávce dost změnil. Otěže hry převzala Almería a domácí Baskové působili dost nejistě. Ovšem zatímco v prvním poločase do obou branek padlo vše, co letělo okolo, v tom druhém to bylo přesně naopak. Neuspěl se svou hlavičkou dom8cí Javi García a ve dvou jasných příležitostech ani hráči hostů.

José Ortiz po pasu Negreda nastřelil tyč a aby náhodou nebylo té smůly málo, tak se branková konstrukce otřásla i po ráně Maného v devadesáté minutě.

Autor: Petr Kilian

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ačkoliv je Almérie letos veliké překvapení ligy a předvádí defenzivní hru a vyhrává především 1-0 tak si myslím, že v Osasuně to tak nebude. Tipuji 1 přestože Osasuna je o bod nad sestupem...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslím,že Osasuna po velkém boji vyhraje,tip 2-1

Reagovat
smazaný uživatel

Přeju 3 body domácím. Osasuna defenzívu Almérie přehraje. Tip 1:0.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele