2. kolo
05.12.2007 20:45 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Osasuna uhrála remízu se Sevillou

Osasuna Pamplona remizovala se Sevillou, oba celky jsou na dvanáctém a třináctém místě, nedaleko sestupových příček. Do sestavy domácích se dostal opět český reprezentant Jaroslav Plašil a po krásném gólu volejem o víkendu přidal na svůj štít další branku. To hosté nastoupili v improvizované sestavě, na pravé straně hráli v obraně Martí a v záloze De Mul, v útoku vedle Fabiana dostal šanci Koné.

Úvod zápasu byl vyrovnaný, hostující Koné se zbavil Puňala, ale branku svou střelou příliš neohrozil. V 18. minutě padl z prvního nebezpečnějšího protiútoku Osasuny gól. Zprava skvěle odcentroval Juanfran a Plašil pod nohama Palopa poslal svůj tým do vedení. Byl to devítistý gól na stadionu Osasuny v Primera Division. Sevilla zlepšila hru, držela často míc na svých kopačkách, ale do nadějných prostorů před gólmanem Ricardem se nedostávala. Ve 29. minutě měli domácí skvělou příležitost jak zvýšit skóre, když Poulsen fauloval ve vápně Juanfrana. Ale kapitán hostí Palop si se situací poradil a pokutový kop chytil. Sevilla pak odpověděla střelou Luise Fabiana, ale Ricardo byl na místě. Zraněného Adriana v dresu hostí pak nahradil Jesús Navas, do druhé půle pak Duda De Mula. Sevilla byla aktivnější, pokus Koného šel ale nad.

Po změně stran bylo rychle vyrovnáno. V 46. minutě se totiž po přihrávce Dudy zleva prosadil další střídající hráč Jesús Navas. Andalusané gólem výrazně ožili, Ricardo neudržel centrovaný míč a Brazilci Fabianovi zabránili ve skórování až dva vracející se obránci. V 60. minutě zase Fabiano hlavičkoval nad branku. Pak začal ožívat domácí střelec Dady. Velkou šanci mu po hodině hry zmařil výborný Palop. Další velkou možnost připravil Nacho Monreal, ale jeho přihrávku poslal Cruchaga nad. V 80. minutě byl Plašil střídán, aby pustil na plac dalšího útočníka Pandianiho. Málem ale udeřilo na opačné straně, když těsně vedle pálil Duda. Za Osasunu se opět do šance dostával Dady, ale Palop včas vyběhl a byl z toho jen rohový kop. Poslední slovo měl sevillský Duda, ale střílel nepřesně.

Autor: Radek Nosil / marca.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

dal gól

Reagovat
satan_666

parchant...dal jsem na Sevillu,furt jim verim a furt nic

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas skončil 1:1, po poločase však Osasuna vedla 2:0 Velice zajímavé...

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

A pořád to nido neopravil...

Reagovat
smazaný uživatel

Plašil se nám nějak rozjel!A Viděli jste ten krásný gol proti Deportivu?

Reagovat
M11

jj vystavni

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele