31. kolo
05.04.2008 20:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Osasuna Pamplona - Recreativo Huelva 0:1

Huelva zabrala v pravý čas a po vítězství 1:0 v Osasuně bere veledůležité tři body. Mužem okamžiku se stal Florent Sinama-Pongolle, který přitom původně neměl ani nastoupit, ale komise mu zrušila jednu z obdržených karet.

Osasuna přitom rozhodně neodehrála špatný zápas, v prvním poločase dala dokonce gól, který však nebyl pro neexistující ofsajd uznán, v poločase druhém pro změnu překazila domácím radost tyč.

Svěřenci Manola Zambrana se díky výhře prozatím posunuli ze sestupových vod a díky prvnímu vítězství na hřištích soupeřů v druhé polovině sezóny se náhle Pamploně přiblížili na rozdíl jednoho bodu. Ke všemu navíc získali na svou stranu vzájemné skóre, které se možná bude velmi hodit.

Domácí začali aktivně, v první čtvrthodince na hřišti dominovali a jen chyba rozhodčího je připravila o gól, který v údajném ofsajdu vsítil Magiue Flaňo. Baskové si v úvodu stihli vypracovat ještě další dvě velké příležitosti, ve kterých se ocitli Plašil a Rubén, ani jeden však neuspěli.

Po zmiňovaném neuznaném gólu nicméně tempo hry upadlo, k vidění bylo spoustů faulů a osobních soubojů. Hráči Osasuny se po dvou z těchto soubojů dožadovali odpískání penalty, ovšem vyhověno jim nebylo. A tak se nakonec prosadili hosté. V 37. minutě našel Quique Álvarez dlouhým míčem Sinama-Pongolleho, který v jediné větší šance Huelvy levačkou pokořil Ricarda.

Kouč Ziganda do druhé půle poslal ofenzivnější jedenáctku, rozestavení se po vystřídání Esparzy Dadym změnilo ze 4-2-3-1 na 4-4-2, ale očekávaný efekt to nepřineslo. Šance se sice objevily, ale když v těch největších neuspěly Dady a Miguel Flaňo, jenž orazítkoval konstrukci brány, bralo všechny tři body Recreativo.

Autor: Petr Kilian

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tip 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

mělo by to být jasné utkání pro Osasunu!Tip 2-0

Reagovat
smazaný uživatel

Překvapení !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele