33. kolo
20.04.2008 17:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

CA Osasuna - Deportivo La Coruña 0:1

Osasuna si zahrává s ohněm, prohrála doma s Deportivem, na domácím hřišti nezískala ani bod již potřetí v řadě a od sestupu ji znovu dělí jen tři body. To La Coruňa potvrdila famózní formu z posledních kol, jedná se již o čtvrtou výhru posobě a vypadá to na účast v Intertoto.

Průběh zápasu měl vcelku očekávaný děj, Osasuna dominovala, měla i šance, ale hosté směrem dozadu fungovali spolehlivě a sem tam se vydali k nebezpečným protiútokům. Jeden takový přišel již v šesté minutě, hlavičku Luise Filipeho kryl Ricardo.

Domácí mohli jít do vedení hned dvakrát v sedmnácté minutě, když nejdříve dobrou střelu Juanfrana vyrazil na roh Dudu Aouate a z následující standardní situace zabránil gólu na brankové čáře Sergio poté, co Aouate už byl překonán. Vůbec největší příležitost první půle přišla po akci Miguela Flaňa, jehož gólovou přihrávku trestuhodně nevyužil Kike Sola.

Průběh druhé části hry byl velmi podobný, ovšem se zásadní změnou, kterou obstaral rozhodčí. Ještě předtím však stihl Astudillo orazítkovat tyč a Carlos Vela zase prověřit Aouateho pozornost.

Rozhodující moment utkání přišel v 63. minutě, to se po údajné zákroku Cruchagy na Filipeho odpískala penalta, i když se následně ukázalo, že žádný kontakt mezi oběma hráči nebyl. Sergio pokutový kop bez problémů proměnil, a zařídil tak hostům tři body.

Autor: Petr Kilian

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tip 2:2.

Reagovat
smazaný uživatel

osasuna musí plně bodovat!Můj tip 1-0

Reagovat
smazaný uživatel

a stretli sa dva najskurv.....timy s spanielskej ligy,sorry za vyraz ale na podavanie obi2

Reagovat
smazaný uživatel

la coruna! ,1-2,forza depor!

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Na jaře teda Depor šlape !!! Tentokrát to odnesla Osasuna a to ještě doma ! Z pásma sestupu to bude málem útok na evropské poháry !!! To jsou paradoxy !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele