25. kolo
24.02.2008 17:00 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

Osasuna Pamplona - Atlético Madrid 3:1

Osasuna překvapivě porazila na domácím stadionu Atlético Madrid a díky zisku třech důležitých bodů se posunula v tabulce o pět příček na dvanácté místo. To Atlético zaznamenalo druhou porážku v řadě, i přesto však zůstává na čtvrtém místě.

Pamplona měla fantastický start do utkání, už v první minutě Vela poslal ideální přihrávku na Solu, jenž překonal gólmana Abbiatiho a poslal domácí tým do vedení. Výborný start Osasuny do utkání pokračoval v páté minutě, Plašil vyslal dobrou přihrávkou za obranu hostí Velu, jenž sám před brankářem Abbiatim zachoval klid a střelou mezi nohama gólmana hostí poslal svůj klub už do dvoubrankového vedení. V šestadvacáté minutě Atlético snížilo, Forlan tvrdou ranou překonal Ricarda v brance Osasuny a bylo to 2:1. Domácí tým, který byl evidentně na hřišti živější si do konce prvního poločasu vytvořil ještě pět dobrých střeleckých pozic, vyznamenal se však brankář Abbiati, který tak stále živil naděje na bodový zisk Atlétika.

Do druhého poločasu vstoupilo Atlético o poznání aktivněji, do šance se dostal Luis Garcia, Ricardo předvedl dobrý zákrok. Brankář Osasuny si veděl rady i se střelou Joseho Antonia několik minut poté. Snahu Atlética o vyrovnaní překazil čtvrt hodiny před koncem utkání Hector Font, který si naběhl na přihrávku Soly a upravil skóre na konečných 3:1.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

co k tomu říct?

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Simaa se jim nedaří. Zápas s Osasunou byl totální propadák

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední dobou nám teda naše Atlético radost nedělá !!! Už aby se to obrátilo. ATLÉTICO !!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele