25. kolo
24.02.2008 17:00 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Athletic Bilbao - Villarreal CF 1:2

Villarreal vyhrál na půdě Athleticu Bilbao a je s bezpečným náskokem třetí v tabulce. V závěru strhl výhru na stranu hostí Capdevila.

Do domácí branky se postavil gólman Armando, do zálohy Yeste, do útoku vedle Llorenteho Ramos. Hosté zkusili gólmana Diega Lópeze, do pole mimo jiné Matías Fernandez, Uruguayec Eguren a útočná dvojka Nihat a Franco. Bilbao přitom mělo ideální start do tohoto zápasu. To centroval před branku Markel Susaeta a Fernando Llorente usměrnil s přehledem míč přízemní střelou do branky. Villarreal mohl brzo vyrovnat, ale střela Nihata Kahveciho šla těsně vedle pravé tyče. V 11. minutě pak vyslal dělovku na branku hostí Javi Martínez a míč tečoval brankovou konstrukci, nicméně brankou neskončil.

Bilbao bylo při chuti, pokus Susaety zblokoval Capdevila, po rohu střílel nepřesně i Iraola. Za hosty zase pálil nebezpečně Nihat. Do poločasu Villarreal zahrozil ještě jednou, ale trestný kop Nihata hlavičkoval Godín vedle. Do druhé půle vstoupil lepší Villarreal. Hlavička Gonzala nebyla příliš prudká a Armando Ribeiro v domácí brance ji kryl.

O pět minut později bylo vyrovnáno, to se přesnou střelou trefil Guillermo Franco. Šancí ale bylo poskrovnu, tu domácí měl Javi Martínez, ale v 75. minutě střílel zdálky mimo. Zápas směřoval k remíze, ale šest minut před koncem rozhodl svou druhou trefou Mexičan Franco. Poslední možnost měl domácí Aduriz, ale jeho těžkou střelu Diego Lopez zlikvidoval.

Autor: Radek Nosil / www.sportinglife.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

S výsledkem maximální spokojenost, pět bodů náskok to vypadá nadějně, ale ještě se hraje o spoustu bodu. Další kolo hodně napoví. Máme doma nevyzpytatelnou Osasunu, ještě že hraje Espanyol s Valencií (tipuji 0) ,Atlétiko s Barcou (tipnou se neodvážím),jediné co mě trápí je forma FC.Sevilla tu tipuji na hlavního konkurenta na boj o bronz (včetně Atlética ovšem), Espanyol trochu odepisuji

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi líto Basků, naopak Villarreal se zahojil po vypadnutí z Poháru UEFA.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele