35. kolo
04.05.2008 17:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Athletic Bilbao - RCD Mallorca 1:2

Skvělý večer pro Mallorcu – tým z Baleárských ostrovů vyhrál a kanonýr Dani Guiza dal dvě branky, čímž se dostal do čela tabulky střelců celé ligy. Baskové nenavázali na dobré domácí výsledky z poslední doby a evropský sen je definitivně pasé...

Mallorca patří k nejkreativnějším týmům Primera División, ve formě hrající Athletic se také řadí k ofenzivnějším celkům, takže rozhodně se bylo na co dívat. Hned v úvodu se prosadil Guiza, který nepohrdl fantastickým pasem Aranga. Hosté se nicméně dlouho neradovali, po pár minutách totiž bylo srovnáno. Gól přišel po rohovém kopu, jehož se chopil Susaeta a na nějž nejvýše vyskočil Llorent, který hlavou překonal gólmana Moyu.

Šance přicházely i nadále, Arango ani Guiza si však tentokráte na brankáře Armanda nepřišli, neúspěchem dopadly i pokusy Garmendii a Llorenteho na druhé straně hřiště. Ještě těsně před koncem poločasu měl tutovku na hlavě Webó, ale hlavou neuspěl.

Druhý poločas nabídl podobný obraz hry jako ten první. Od šedesáté minuty každopádně začali mít hosté převahu, aktivní byl stále Arango i Varela, ale gól přišel až po rohovém kopu Ibagazy, míč do sítě dopravil, kdo jiný, Dani Guiza. Dlouho se domácí nezmohli na reakci, povedlo se jim to až v samotném závěru, jenže vyrovnání zabránil famózní brankář Moyá.

Autor: Petr Kilian

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Athletic Bilbao neprohraje. Tip 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Daniel Guiza bude pokračovat ve střelecké formě a vystřílí Mallorce 3 body.Tip 1-2

Reagovat
smazaný uživatel

bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dík patří Guizovi!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele