29. kolo
23.03.2008 21:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Athletic Bilbao - Getafe CF 1:0

Athletic Bilbao porazil Getafe a dotáhl svého soka v tabulce. Oba celky mají 39 bodů a jsou na osmém a devátém místě. Oba hrají o Pohár UEFA a jsou sedm bodů od sestupového pásma. Jediný gól zápasu vstřelil Etxeberrría. Za domácí tým nastoupil v brance Aranzubía, do stoperské dvojice se vrátil Amorebieta, vedle něj Del Horno, do zálohy Orbaiz a do útoku Etxeberría. Hosté postavili do záložní formace dvojici Mario Cotelo a Gavilán, odpočívali Pablo Hernandez a Granero.

Domácí začali lépe, po centru Susaety ale zakončoval nepřesně Llorente. O sedm minut později mělo Bilbao větší šanci. O míč přišel gólman Abbondanzieri, ale střelu Orbaize dokázal odvrátit Belenguer. Hostující gólman pak zblokoval střelu Yesteho zkraej vápna, dorážku zamířil Llorente nad. Ve 28. minutě už šli domácí do vední, když centr Del Horna zleva zakončil přesně Etxeberría. Bilbao bylo jasně lepší, ale Yeste a Llorente mířili mimo branku.

Po změně stran dominance Bilbaa pokračovala, v 53. minutě trefil Llorente tyč. O minutu později získali domácí rohový kop, ten zakončoval Llorente, ale zblízka střílel nad branku. Na druhé straně odvracel ojedinělou akci hostí na brankové čáře Javier Casquero. Getafe se zlepšilo, dobrou šanci zmařil i Uche Ukechukwu. Domácí se uspokojili a málem za to pykali vyrovnáním, ale Albín trefil v nastaveném čase z voleje jen tyč.

Autor: Radek Nosil / sportinglife.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Athletic Bilbao si doma věří, i když nemá zrovna nejlepší domácí bilanci. Getafe jede do Bilbaa bodovat, má vynikající formu, takže by se něco mohlo povést. Tip 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 :)...tohle je jeden ze zasadnich zapasu pro Athletic a Getafe ma narocnej program..snad to vyjde

Etxeberria, Llorente

Reagovat
smazaný uživatel

skoro to vyslo, skoda Llorenteho tycky...ale super..takhle se mi tabulka libi

Reagovat
smazaný uživatel

Athletic (bohužel) nevyhraje...Tip:1:1 (Susaeta-Albin)

Reagovat
smazaný uživatel

jak sem je jen mohl podcenit?? super výsledek...

Reagovat
smazaný uživatel

Athletic Bilbao má 3 body a najednou je už v tabulce na 8.místě ! To jsou skoky ! A Getafe si to vynahradí jinde. Nedá se furt vyhrávat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele