14. kolo
10.12.2006 21:00 CET
4 : 0
(2:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - Deportivo La Coruña 4:0

Valencia se s návratem kapitána Albeldy zřejmě dostala zpět na vítěznou vlnu. Oslabený Depor zničila čtyřmi brankami, dvě z nich dal Villa. Do sestavy domácích se místo Ayaly dostal Navarro, místo Joaquína hrál Angulo, v útoku dvojice Silva s Villou. La Coruňi chyběli Cristian s Barragánem.

Před začátkem zápasu se držela minuta ticha za zesnulou matku Miguela Angela Angula. První minuty patřily hostům, zkoušeli to zdálky, Riki zase z úhlu volejem na přední tyč, ale míč šel mimo. Pak udeřila Valencia. Villa poslal balon Vicentemu, ten nahrál před brankou Angulovi, který neměl střelou pod padajícím Aouatem problém otevřít skóre. Do šance se pak dostával domácí Curo Torres, ale Juanma stihl na poslední chvíli nebezpečí odvrátit. Po trestném kopu Vicenteho hlavičkoval nad Silva. Depor vážněji zahrozil až po rohu Sergia, ale domácí se ubránili. Ches byli lepší, po rychlém kontru Vicenteho zahrál ve vápně rukou Lopo, ale hrálo se dál, po přihrávce Silvy střílel mimo Villa. Ve 37. minutě spadl Villa až příliš ochotně po minimálním kontaktu s Juanmou, pro hráče Deporu to byla druhá žlutá karta, byl vyloučen a nabídnutou penaltu sám Villa proměnil. Poslední šanci první půle měl Coloccini, ale Caňizares jeho pokus vyrazil nad.

Brzo v druhé půli šel místo Angula na hřiště Joaquín a hru Valencie ještě více oživil. A hned mohl dát gól, když pálil z voleje, ale na brankové čáře odvrátil míč Sergio. Pak Villa Silvovi oplatil přihrávku, mladý forward byl ve velké šanci, ale branku minul. Po rohovém kopu pak nad hlavičkoval Baraja. Třetí gól perfektní přihrávkou na Villu začal právě Baraja. Villa obešel Aouateho a skóroval do prázdné branky. Závěr měli domácí drtivý. Joaquín pronikl po křídle, nacentroval na Vicenteho, ale jeho pokus Aouate kryl. Rozjetý Joaquín pak připravil šanci i pro střídajícího Tavana, ten zakončoval na přední tyči, ale opět se proti postavil Aouate. Z ojedinělé akce hostí mohl zahrozit Adrián, ale zaváhal a obránci mu míč vzali. Čtvrtý gól dal Vicente. Jeho volej nejprve nechtěně zblokoval Albiol, na druhý pokus už míč skončil v síti.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Depor je mladinký, ale proti němu se nám vždycky nedaří, pokud zabojuje, jakože asi jo, bude dělat problémy. Moje víra ve tři body je malá

a to ještě nevíme jak dopadneme v Římě, pokud se nás ale bude vracet o jednoho víc bude to bez ohledu na výsledek dobré

Reagovat
Pharrell

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem nečekal...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele