23. kolo
17.02.2007 22:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Real Zaragoza - Villarreal CF 1:0

Z deštivého utkání si odnesli tři body domácí, a to zaslouženě. První příležitost přišla po deseti minutách, Tomasson prošel domácí obranou, vystřelil, míč však zastavil gólman Cesar. Pět minut nato domácí záložník Oscar také sám pronikl a vyslal střelu, tu vytáhl Barbosa na roh. Další zákrok ze svého repertoáru musel vytasit Barbosa po hlavičce Milita. Domácí kanonýr se však přece jen prosadil, ve 32. minutě doklepl do sítě Zapaterův od tyče odražený pokus.

Do třetice souboj Milita s Barbosou, tentokráte už ve druhém poločase, skončil vítězstvím brankaře Villarrealu. Ten si na nedostatek práce rozhodně stěžovat nemohl, v 54. minutě již tradičně v souboji s Militem obětavě zachránil svůj tým. Na druhé straně hřiště se uvedl střídající Marcos, jeho střelu z úhlu zlikvidoval Cesar. Poté Fernandez mířil z trestného kopu nad svatyni Cesara. V 72. minutě předvedl další fantastický zákrok Barbarosa, znovu to byl Milito, kdo po přihrávce Movilly nechal vyniknout argentinského brankaře. V nastaveném čase přihrál Franco do velké šance Forlánovi, ten však zblízka minul branku.

Zaragoza si tak spravila chuť po prohře se Santanderem, zůstává na šestém místě bod za Atletikem Madrid a Valencií. Villarreal prožívá krizi, prohrál už počtvrté v řadě a sestupové pásmo se mu nebezpečně přibližuje.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele