22. kolo
11.02.2007 17:00 CET
2 : 3
(1:1)

Reportáž

Gimnàstic Tarragona - CA Osasuna 2:3

Souboj posledního Gimnásticu s Osasunou skončil výhrou hostujícího týmu 3:2. Ve 13. minutě poslal Pamplonu do vedení stoper Carlos Cuellar. Ve 34. minutě vyrovnal Javier Portillo. Pět minut po přestávce vystřelil dalekonosný pokus Juana, Bizarri si s jeho střelou poradil. Po hodině hry dostal domácí do vedení César Navas, po přihrávce Campana. K druhému obratu v zápase zavelel v 69. minutě útočník Soldado, když nedal nejmenší šanci Bizzarrimu a stejný hráč o pět minut později rozhodl utkaní. Osasuna tak po třech zápasech poznala chuť vítězství. Gimnástic zůstává poslední a sestup do druhé ligy se každým týdnem přibližuje.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele