27. kolo
18.03.2007 17:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Espanyol Barcelona - Levante UD 1:1

Espanyol si sice prodloužil svoji sérii utkání bez proher na šest, ale domácí remíza s Levante, které bojuje o udržení, je pro katalánský celek spíše zklamáním. Levante po dvou prohrách konečně zabralo a odvezlo si cenný bod z Estadio Olímpico.

Hned v první minutě se vyznamenal domácí brankář Carlos Kameni, kdy reflexně zlikvidoval střelu Gustava Reggi. Ve 12. minutě si oba hráči souboj zopakovali po chybě Alberta Reira, tentokráte z něho vyšel lépe uruguayský útočník a hosté šli do vedení. Riera svoje zaváhaní napravil v 19. minutě, kdy přiťukl dlouhý míč od Jarqueho útočníkovi Garciovi, který prostřelil Molinu. Záložník Riera byl i u další akce Espanyolu, ale jeho přihrávku Raul Tamudo proměnil ve slabou střelu, se kterou Molina neměl problém. Na druhé straně pálil mimo Damiano Tomassi.

Druhé dějství začalo další příležitostí Tamuda, po Rufetově pasu si ovšem kapitán špatně zpracoval míč a bylo po šanci. Později střelec gólu Reggi mířil z dálky nad. Espanyol byl touto dobou lepším celkem, ale jakoby se na něm projevila únava ze čtvrtečního zápasu z Maccabi Haifou a Katalánci si nedokázali vytvořit větší šanci. Dvacet minut před koncem pálil po dobré přihrávce od Courtoise Ital Tomassi nad břevno. Poslední střeleckou pozici měl Courtois, francouzský záložník vystřelil jen do Kameniho.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele