33. kolo
05.05.2007 22:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Deportivo La Coruña - Valencia CF 1:2

Valencia vyhrála v La Coruňi a opět se dostala na šest bodů k Barceloně, která uspěla v San Sebastianu. Netopýři zvítězili na cizím hřišti po třech a půl měsíci, domácí Deportivo porážkou už asi definitivně ztratilo naději na účast v Poháru UEFA.

První půlhodina byla z obou stran hodně opatrná, hra s odehrávala převážně ve středu hřiště a ani jeden tým si nedokázal vytvořit brankovou příležitost. První ohrožení branky měl na svědomí David Villa, ale svůj pokus z třiceti metrů poslal z voleje nad. Na druhé straně Javier Arizmendi hlavičkoval nepřesně. Ve 34. minutě si Silva pohrál s Coloccinim a dostal se ke střele, z úhlu mířil jen do boční sítě. O pět minut později měl balon opět Silva, mladý záložník Valencie poslal centr do pokutového uzemí, míč se odrazil od bránícího hráče k Hugo Vianovi, který prostřelil Aouateho – 1:0.

Druhý poločas začal nepřesnou střelou Andradeho. V 69. minutě centroval z přímého kopu Sergio, k míči ze ve vzduchu dostal Arizmendi, jeho hlavička mířila doprostřed brány, těsně před Canizaresem tečoval tělem balon Sebastian Taborda a domácí záložník se mohl minutu po svém příchodu radovat z gólu – 1:1. Ovšem Valencia ukázala velkou sílu, v 76. minutě dostal na středové čáře míč Villa a sprintoval s ním až před pokutové území, poté nahrál do strany Angulovi, kapitán Ches poslal do pokutového území prudký územní centr, na který si naběhl Silva a španělský reprezentant v pohodě zakončil - 1:2. Deset minut před koncem mohl zvýšit Silva, ale z dobré pozice mířil nad branku. Vyrovnat mohl pět minut před koncem Sergio Garcia, avšak s nepříliš prudkou hlavičkou si poradil Canizares.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (6)

Přidat komentář
Pharrell

0:1

Reagovat
HOST*-Kopy-

yes

Reagovat
HOST*Pajec

Souhlas

Reagovat
Radin

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
HOST*Zik

půle 0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele