3. kolo
17.09.2006 20:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

CA Osasuna - Gimnàstic Tarragona 2:0

Osasuna si proti Tarragoně napravila pověst, hodně jí pomohl Webó gól už v první minutě. Krátce po rozehrávce připravil Puňal šanci pro Webó a ten se jí zhostil nejlépe jak mohl a domácí vedli. Gimnastic odpověděl trestným kopem Makukuly a situaci musel řešit gólman Ricardo. Pak promluvili opět domácí, Delporteho centr ale poslal Puňal nad břevno. Volej hostujícího Ruze pak prosvištěl těsně kolem levé tyče. Osasuna byla aktivnější, Webó ale hlavičkoval Miloševičův centr nad, stejně skončila i střela Javiera Flaňa. Na druhé straně se Makukulův pokus otřel o tyč, v další akci mu hlavičku zneškodnil Ricardo. Druhá půle už byla jasně v režii Pamplony, nejprve dobře netrefil Webó, trestný kop Davida Lópeze zneškodnil Bizzarri. Hlavičku Miloševiče odvrátil na brankové čáře Matellán. Druhý gól dali domácí až v závěru, když přihrávku Javiera Flaňa usměrnil za Bizzarriho záda Miloševič.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*Pamplonica

GORA EUSKALERIA!

Reagovat
HOST*Tarraco

NÁSTIC olé olé olé!!!

Reagovat
Pharrell

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele