9. kolo
05.11.2006 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Athletic Bilbao - Racing Santander 0:0

Athletic stále čeká na domácí vítězství, Santander si veze ze sousedního Baskicka remízu. Hosté už šest zápasů v řadě neprohráli. Racing začal dobře, Colsa ale střílel dvakrát nepřesně, pokus Munitise zblokoval Sarriegi. Na druhé straně zblokoval Etxeberríovu ránu na roh Garay, po Yesteho centru střílel vedle Orbaiz. Domácí gólman Lafuente pak měl práci z dalekonosným pokusem Mela. Na druhé straně si Toňo dvakrát poradil s Adurizovými hlavičkami zblízka. Těsně před půlí oslabil domácí vyloučením Gabilondo. Do druhé půle vstoupili hosté aktivněji, Melovu střelu ale zablokoval Ustaritz, Žigičovu Sarriegi, další pokus Žigiče kryl Lafuente. Bilbao otestovalo Toňa zakončením Yesteho, volej toho samého hráče šel těsně vedle, stejně jako Adurizova hlavička.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele