12. kolo
19.11.2005 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Villarreal CF - Real Zaragoza 0:0

Přestože se oba celky ocitly v momentech, kdy na hřišti dominovaly, bezbranková remíza je výsledkem spravedlivým. Nedalo se jednoznačně říci, zda-li byl některý z týmů lepší než druhý. Hra bez sebemenších náznaků kreativity, bojů či nějakého úsilí určitě pro fanoušky atraktivní nebyla.

V první půli utkání bylo sice procentuální držení míče ve prospěch Villarealu, ten ovšem nevěděl, jak balón správně zužitkovat. Zaragoza zase plná ambicí soupeře porazit narážela na obranu domácích. Ani jeden z celků nehrál se stoprocentním nasazením a to se do konečného výsledku samozřejmě promítnout muselo. Villarreal postrádal v poli své důležité muže, tým Zaragozy zase strašil stín možného sestupu na nižší příčky v lize.

Celek Victora Muňoze se snažil potrápit soupeře, ovšem snaha Ponziho i další dva střelecké pokusy Diega Milita ve 13. minutě utkání kýžené ovoce v podobě vstřeleného gólu nepřinesly. Na celku hostů bylo znát, že nemají dostatečné sebevědomí na to, aby mohli čelit soupeři, jakým je Villarreal. Pellegrini se zase musel obejít bez důležitých tvůrců hry, jakými jsou Forlán, Riquelme či Sorín, a to se na celkovém výkonu Villarreal také podepsalo. Svou příležitost tak dostal José Mari, který ve 26. minutě mohl poslat svůj tým do vedení. Jeho střela však mířila vedle. Ve 34. minutě měl zase na druhé straně hřiště šanci O. Gonzáles, který rovněž naskytnutou příležitost nevyužil a balón do sítě Barbosy neumístil.

Ve druhé půli domácí ubrali na tlaku a Zaragoza se tak mohla snažit naplnit své ambice. Pokusila se o to prostřednictvím Caniho, Milita a do druhé části nasazeného Ewerthona. Je pravdou, že si s obranou soupeře docela pohráli, ale na větší ohrožení branky Barbosy se už nezmohli. Poslední větší šanci, se kterou mohl celek domácí získat tři body, měl na kopačce Roger. Ale i jeho pokus o zvrat byl neúspěšný. A tak se po nevyužitých šancích musely oba týmy shodně spokojit s bezbrankovou remízou.

Autor: Věra Bednarčíková

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele