7. kolo
16.10.2005 19:00 CET
2 : 1
(1:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - Málaga CF 2:1

Valencia získala třetí vítězství v sezoně, v základní sestavě hrála útočná dvojice Di Vaio s Mistou, na pravém kraji hřiště Miguel s Angulem. Po gólech Ayaly a Vicenteho vedla, Salva Ballesta už jen snížil. Domácí měli herní převahu a brzy šli do vedení. Po Angulově rohu střílel Baraja, jeho pokus byl zblokován, dorážka Ayaly už ale skončila v síti. Další nebezpečí přišlo po Vicenteho přízemním centru zleva, gólman Arnau však byl u míče dříve než Di Vaio. Jinak chyběla akcím Valencie finální přihrávka. Jediná možnost Málagy v první půli byl Gerardův trestný kop, který ale skončil ve zdi.

V druhé půli byli domácí nebezpečnější, dvě slibné šance spálil Mista. Střelu zdálky Arnau měl, druhý pokus skončil na břevně. Po skvělém pasu Vicenteho byl sám před hostujícím gólmanem Di Vaio, ale přestřelil. Druhý gól přidal Vicente sám, když měl dost času najít si střeleckou pozici a s přispěním teče bránícího hráče přeloboval brankáře Arnaua. Málaga stihla už jen snížit, když se po centru Nacha trefil hlavou bývalý hráč Che Salva Ballesta. Poslední šanci Málagy spálil po rohovém kopu Couňago, když se dobrým zákrokem prezentoval Caňizares.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jestli bude David v trestu tak to zas bude dobývání

Reagovat
Xavi

A kdo místo Florese? Já osobně bych mu dal čas...

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda ne

Reagovat
smazaný uživatel

asi bude hrat mista. kluivert asi este nieje pripraveny.Zeby nastupil aj Di Vaio?

Reagovat
smazaný uživatel

kolik dostal David zápasů??

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze len 1.Podla toho co pocuvam,tak valencia hra velmi organizovane.Stale som toho nazoru, ze flores sa zlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

musim sa trochu oprvit,lebo ku koncu zapasu nas zatlacila malaga.to by mal byt jednoznacy zapas,ale nevyzera to az tak jednoznace

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele