14. kolo
04.12.2005 21:00 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

Sevilla FC - Deportivo La Coruña 0:2

Překvapení se zrodilo v Seville, kde nejlepší ligová obrana připustila Deporu dva góly a Galicijci si tak z Andalusie odvážejí cenné vítězství. Hostujícímu kouči Caparrósovi se tak návrat na stadion Sáncheze Pizjuana vydařil. Duel přinesl dvě zahozené penalty a 14 karetních trestů, z toho červené karty pro domácí Maresku a Daniela Alvese. První velkou šanci měl po přihrávce Valeróna Tristán, ale minul prázdnou branku. Duscherovu střelu chytil Palop, na druhé straně zneškodnil Molina pokus Daniela Alvese.

Pak fauloval Alves ve vápně Capdevilu a míč si na značku pokutového kopu postavil Tristán. Palop mu ji chytil, ale sudí nechal exekuci opakovat a Tristán napodruhé už dal. Maresca sarkasticky zatleskal arbitrovi a šel předčasně do sprch. Depor dal brzy i druhý gól, když z trestného kopu zvýšil Víctor. Snaha domácích se v druhé půli rozplynula po vyloučení Daniela Alvese za hrubý faul. Po dalším faulu Dragutinoviče na Munitise kopala La Coruňa druhou penaltu, tu však střídající Taborda nedal.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele