31. kolo
01.04.2006 20:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Real Zaragoza - Villarreal CF 0:1

Villarrealu po utkání v Lize Mistrů zbyla síla i na La Ligu. Překvapivě vyhrál v Zaragoze. Na sklonku první půle rozhodl jediným gólem Roger. Domácí byli jasně lepším týmem, shořeli však v koncovce. První šanci hostů měl Guayre, Forlán potáhl míč po křídle, poslal mu zpětnou přihrávku, ale u míče byl dříve gólman César. Po čtvrthodině zmařil obrovskou šanci Diego Milito. Ewerthon ho vysunul do uličky, Milito byl sám před Vierou, ale volil ještě zpětnou přihrávku na kolegu Ewerthona, který ji nečekal a vystřelil mimo. Po centru Ponzia pálil Ewerthon na zadní tyči z voleje těsně vedle branky. Na sklonku poločasu se hostující Roger postavil k trestnému kopu a levačkou se trefil přesně k zadní tyči. V druhé půli vysunul Cazorla krásně Forlána, ten se řítil na Césara, ale trefil jen tyč. Na druhé straně hlavičkoval po Aranzábalově centru Alvaro, ale jen do Vierových rukou. Čtyři minuty před koncem ještě Viera zlikvidoval šanci Diega Milita, dorážku Caniho zblokoval Quique Alvarez.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

mohla by to být taková hezká remíza remíza...

1:1....

Reagovat
HOST*

Tohle byly povinny 3 body

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele