22. kolo
04.02.2006 20:00 CET
4 : 0
(3:0)

Reportáž

Real Madrid - Espanyol Barcelona 4:0

Real Madrid deklasoval Espanyol a prodlužuje svou vítěznou sérii. Ve stoperské dvojici nastoupili Mejía s Woodgatem, na hrotu útoku uzdravený Ronaldo. Po pomalejším startu našel jako první rytmus Real a hned gólově udeřil. Robinho posunul míč vpravo volnému Beckhamovi, ten poslal přízemní centr na bližší tyč a Guti tečoval míč do sítě. Espanyol kontroval centrem Zabalety, De la Peňa byl zcela sám, ale míč špatně zpracoval. Útočil hlavně Bílý balet, po skrumáži pálil těsně vedle Ronaldo, další Brazilcovu tečovanou střelu gólman Iraizoz v pohodě kryl.

Další pěknou akci Realu řešil Ronaldo vtipnou kličkou, ale obránci stačili míč odkopnout. Po pasu Zidaneho, udělal Ronaldo kličku Costovi, ale i pak střílel mimo branku. Zdálky to zkusil Beckham, Iraizoz vyrážel na roh. Po driblérské vložce Zidaneho proti pasu na Ronalda však vyběhl espanyolský gólman. Další branka padla až po zpětné přihrávce Roberto Carlose, když se halfvolejem trefil Zidane. Ještě do poločasu přidal Real třetí gól, když Cicinho lahůdkově centroval a Ronaldo dal hlavou svůj desátý gól v sezoně.

Do druhé půle nahradil nervózního Gravesena Pablo García, obraz hry se neměnil. Po průniku Cicinha dal zdálky levačkou svůj druhý gól Zidane. Neefektivní De la Peňa z týmu hostí byl střídán a nesl svůj úděl velmi nelibě. Při ojedinělém útoku hostí se do šance dral Tamudo, ale Casillas včas vyběhl a míč uklidil do bezpečí. Na druhé straně vykopl až na brankové čáře Woodgateovu hlavičku sprintující Jarque. Po trestném kopu Beckhama hlavičkoval nad střídající Cassano, ale byl v ofsajdu. Sólovou akci Ronalda přerušil až na poslední chvíli Jarque. Zblízka nad pálil Mejía, ale ani jeho gól by pro ofsajd neplatil. Poslední prozkoušel Iraizozovu pozornost zdálky Cicinho, před opačnou branku zakončoval centr Armanda Sá mimo Domi.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (237)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jen otázka skóre

Ronaldo 2, Guti

Reagovat
smazaný uživatel

4:0...nezapomeň že Robinhovi to teď šlape

Reagovat
HOST*

beckham zařidl 3 gooly hala madrid

Reagovat
antimadrista

1:1 katalánci dotoho

Reagovat
HOST*PUYOL

Espanyol to zladne tipujem 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Žeby šťastná sedmička? Tip zatiaľ nedám, trochu sa obávam návratu Ronalda so zostavy . Teraz keď to šľape sa hovorí: nikdy nemeň víťaznú zostavu. A návrat Ronalda by nebola kozmetická zmena, pretože keď je vpredu, hráme malinko inak. Ale možno, že sa mi to iba zdá a jeho návrat nám pomôže, neviem. Mám také zvláštne svrbenie pri žalúdku..

Reagovat
HOST*yarda

Klasickou "devítku" potřebujeme, nebyl jí ani Baptista, ani Cassano a Soldado neměl tolik příležitostí. Proti Celtě jsme si vytrpěli svoje, teď jen uhlídat Tamuda... Gravesen se zranil, tak jsem zvědav, kdo naskočí místo něj. Že by Ramos?

Reagovat
HOST*yarda

Tip na sestavu: Casillas - Cicinho (Salgado) - Helguera - Woodgate - R.Carlos - Ramos - Guti - Robinho - Zidane - Beckham - Ronie

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, za Gravesena sú tri alternatívy / García, Ramos , Helguera / a podľa toho asi bude vypadať aj stopérska dvojica. Woodyho by som tam asi od začiatku nedával, po takom čase.... obranu asi Caro nebude meniť, môj tip.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jediný otazník je nad pravým obráncem. Do zálohy půjde Helguera, Caro ho tam dává radši než Ramose.

Reagovat
smazaný uživatel

jen nechte Ramose na stoperu, v repre snad dostane co nejvíc šancí vedle Puyola, stejně jako Villa na hrotu (pro případ že se Torry z tý spalovací mánie neprobere)

Reagovat
smazaný uživatel

Moro nezačne pořádně hrát v Live, Raúl nestihne po zranění dostat do formy

Reagovat
HOST*yarda

Si myslíš, že máme do Madridu přímou linku? Nebo snad, že bychom ti ji dali?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tamudo se těžko hlídá, za celej zápas na něj nejde kloudnej míč a pak stejně něco urve do branky

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu mi připomíná Cassana

Reagovat
smazaný uživatel

trochu....Tamudo je ale dříč v každém okamžiku, Cassanovi můžou kdykoliv rupnout .....

Reagovat
HOST*RM

3:1

Ronaldo, Ramos, Guti

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl bych všechny milovníky španělského fotbalu upozornit na nové stránky, jsou tam už základní informace http://www.seleccion.euweb.cz/

Reagovat
HOST*yarda

Tvoje?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
HOST*yarda

Hm, zajímavé, vyplňuješ díru na trhu?

Reagovat
smazaný uživatel

zatím experimentuju

Reagovat
smazaný uživatel

Vincente, hneď na úvod tam máš jednu chybu : chýba ti tam na úvodnej stránke na dobre viditeľnom mieste znak Realu Madrid. Mal by si to opraviť

Reagovat
HOST*yarda

Souhlasím! A pod ním zastřelený netopýr

Reagovat
smazaný uživatel

ještě že tam není guestbook a nemusím v něm číst tyhle shity

Reagovat
HOST*yarda

Tak teď uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

až dodá Real do zákl. sestavy deset reprezentantů tak ho tam dám

Reagovat
smazaný uživatel

To pozadí je hrůza, za cca 300 euro měsíčně ti můžu dělat grafika A co tam dělá Marca.com?

Reagovat
smazaný uživatel

lepší obrázek, aby neutralizoval reklamu webuzdarma jsem nesehnal, moc se mi líbí

Reagovat
smazaný uživatel

A povolení k užívání máš? A co k provozování internetové činnosti? A k pobytu? Abychom si pro tebe panáčku nedošli

Reagovat
smazaný uživatel

Ti to nebere Firefox, ani Opera se s tim moc nekamarádí. Chtělo by to nastavit natvrdo kódování... BTW html je out, zkus radši php, sám sem teď přemigroval na blog:cms ( derivát nucleus cms, blogcms.com a nucleuscms.org ), zkus to. Web rozjedeš za 3 minuty ( nejlíp asi na www.ic.cz, wz je na prdlačku, děsně pomalý SQL... ), UI je v češtině, rozhlídnutí po systému ti zabere 1 odpoledne, kompletní překlad tak hodinu. PHP ani moc umět nemusíš, stačí základy, k tomu CSS a za tejden máš luxusně vypadající web

Reagovat
HOST*yarda

Takže se prý (konečně?) začnou kupovat mladí "hotoví" hráči. Podle nejmenovaného serveru to budou tito:

Ibrahimovic ), Podolski Xabi Alonso Poulsen Raúl García a Cole + možná nejlepší hráč MS 2006. Takže je to jasné: Až ve finále MS míč vyslaný levačkou jistého brazilského útočníka protrhne síť a dírou proletí i vyjevený argentinský brankář, zvedne Pérez telefon a řekne: Na Ibrahimoviče se vyserte a kupte jeho ... Jestli nebudeme chtít ani Podolskiho (proč?) tak bude mužstvo už dostatečně OK pro "el triplete" A prý se má nakupovat už dřív, takže odpadnou nerváky s Robinhem a Ramosem z konce minulého léta...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ranní ptáče yarda mě sice zase předběhl, ale to mi nezabrání v tom, abych naše potenciální posily trochu víc rozebral Ten článek psal jistý Tomás Roncero z AS a buď se nudil, nebo má kýženou přímou linku na vedení Realu.

Tu má ostatně i vazquez, protože první posilou má být:

ZLATAN IBRAHIMOVIČ - Švédsko, 24 let, vysoký útočník. Má výborné krytí míče, dává krásné góly a i když to tak na první pohled nevypadá, tak hraje hodně týmově. Měl by stát nejvíce peněz, tudíž je hlavním adeptem na "galáctico 2006". Juventus: 55/19, Ajax: 71/32.

Můj názor: Má obrovské kvality, ale je to riziko. Mezi spoluhráči nebývá zrovna oblíbený.

Potřeba: 60%

Cena: 40-45 mil.

LUKAS PODOLSKI - Německo, 20 let, rychlý útočník a velký příslib do budoucnosti. Má táhnout německý útok na MS, nedávno se kolem něho motala i Barca. Jeho dosavadní bilance v lize je 35/15.

Můj názor: To se jako v létě chystáme prodat Robinha?

Potřeba: 15%

Cena: 15 mil.

XABI ALONSO - Španělsko, 24 let, defenzivní záložník se skvělou rozehrávkou. Už jednou měl do Realu namířeno, ale Camacho chtěl raději Vieiru nebo Emersona. Nakonec nepřišel ani jeden z nich. Liverpool: 64/8.

Můj názor: Pro mě strašně milé překvapení, pořád tady o něm píšeme, ale ani jsem nevěděl, že ho chceme.

Potřeba: 100%

Cena: 15 mil.

ASHLEY COLE - Anglie, 25 let, ofenzivní levý obránce. Ligová bilance v Arsenalu: 142/8.

Můj názor: Asi jediná možná náhrada za Carlose, navíc je zodpovědný dozadu, což se nám při výletech Cicinha bude hodit.

Potřeba: 100%

Cena 15 mil. nebo výměna za Baptistu

RAÚL GARCÍA - Španělsko, 19 let, podobný typ jako Xabi, na španělského dm celkem vysoký (183). V La Lize: 21/4.

Můj názor: Nikam bych nepospíchal, prioritou je Xabi. Barca za něho tolik peněz asi nedá, takže bych ještě rok počkal.

Potřeba: 50%

Cena: 10-18 mil.

CHRISTIAN POULSEN - Dánsko, 25 let, klasický dm, měl by nahradit Gravesena. Je to pěkná bruska, v šestnácti letošních ligových zápasech za S04 nasbíral 9 žlutých a 1 červenou! Schalke: 99/2.

Můj názor: Vedle technických středních záložníků potřebujeme i nějakého klasického rozbíječe, fyzicky i takticky zdatný štít. Trochu mi připomíná Mottu, umí uhlídat špílmachra soupeře.

Potřeba: 80%

Cena 6-8 mil.

Ta jména jsou hodně zajímavá, určitě bych bral Colea a Alonsa, nejspíš i Poulsena, který je teď lepší než Gravesen. U těch dalších tří bych se dost rozmýšlel. Nejlepším hráčem MS bude Kaká, takže se ani nedivím, že v seznamu chybí nástupce Zidana Ale i bez něho bychom vyplázli přes 100 mega

Reagovat
HOST*yarda

Tomás Roncero je šéf sekce Realu Madrid v rámci AS, takže tu přímou linku zřejmě opravdu má...

Reagovat
HOST*PUYOL

Neverim,ze na posily budete mat viac,ako 70 mega.

Odkial berete love,ved nic nehrate

Cena As.Colea bude aspon 20 mega,iked viem o jeho zmluve,ale pozri na Henryho

A Raula Garciiu nam nechajte

Reagovat
smazaný uživatel

Nákup Raúla Garcíi by byl zatím hodně riskantní, nikdo teď nemůže vědět, jestli bude lepší než např. Fabregas Cole nebude tak drahý, je to obránce, a ti dnes až na pár výjimek 20 mega nestojí. Na posily jsme loni dali 80, v lednu dalších 10, takže by nebyl problém ani těch 100. Ale víc bych nedával

Reagovat
HOST*yarda

Někdo má prachy ze hry, někdo díky dobrému hospodaření, přeber si to, Puyole.

Reagovat
smazaný uživatel

Na jaké místo byste viděli Zlatana? Zdá se mi, že by do naší sestavy moc nezapad.

Reagovat
smazaný uživatel

4-4-2

Iker - Cicinho Woodgate Ramos Cole - Beckham Xabi ? Robinho - Ronaldo Zlatan.

Baptista do Arsenalu, Raúl - Cassano náhradní útok

Reagovat
smazaný uživatel

Raúl na lavičku nepůjde, co Gago či Mascherano vedle Xabiho? Nebo Guti? Gerrard? Stopery máš opačně...

Reagovat
smazaný uživatel

Bude muset chlapec, protože všechny ofenzivní opory (kromě Baptisty) hrají lépe než on před zraněním Stopeři nastupují pokaždé jinak, hlavně nechápu, proč třeba Pavón najednou hraje s Helguerou napravo, Woodyho si z Anglie pamatuju nalevo, ale u nás to střídá .... Vedle Xabiho by to byl dost citlivý post, Guti se tam moc nehodí, Poulsen na základ nemá, tak asi ten Gerrard nebo Gago.

Reagovat
HOST*yarda

Zdá se mi to, nebo v Realu nemusí Argentince? Který z nich se prosadil (SKUTEČNĚ - neberu Solariho ani Samuela ani Cambiassa)

Reagovat
HOST*RM

Di Stefano? Možná Redondo?

Reagovat
HOST*yarda

To už je nějaký ten pátek... Jo, Redonda jsem zapomněl, prý má být jeho nástupcem Gago...

Reagovat
HOST*RM

Cole i Alonso by se velmi hodili. Poulsen - nevím. Garcia - pokud tak minimálně 1 rok hostovat např. v Osasuně. Podolski - kvality má, ale nepotřebujeme ho. Ibrahimovič - ty peníze bych raději vrazil do Kaká nebo Adriana.

P. S. Co takhle stoper?

Helguera - není vůdce, objevují se kiksy.

Woodgate - bohužel.

Pavon - dobrý NÁHRADNÍK.

Ramos - tomu jedinému není co vytknout.

= musíme dát 10-15 mega za stopera.

Reagovat
HOST*yarda

Takže Merenguesův Lugano Stoper se ale kupovat nebude...

Reagovat
antimadrista

Já bych toho chtěl

Reagovat
smazaný uživatel

No, merengues, tú priamu linku samozrejme mám, mám ju ešte od Wanderleiho, keď sme spolu preberali zaradenie Ramosa na štíta. Dúfam, že nebudú prečíslovávať, musím brnknúť do Ria.

Plány sú síce pekná vec, ale ich plnenie už ťažšie. Môj názor je nasledovný:

potrebujeme posiliť na pár miestach:

...ľavý bek.......Carlos ešte možno rok vydrží, možno nás ešte prekvapí, môj názor : chvíľu vyčkať / 2-3 mesiace, resp. po MS /

...stopér...........Woody sa skôr či neskôr uzdraví a potom sa uvidí, môj názor : počkať na Woodyho uzdravenie / max. 2-3 mes. /

...záloha....def. .......za Gravesena náhradu nepotrebujeme, zato alternatívu ku Gutimu áno, môj názor : kúpiť. Rád by som bol za Španiela / Xabi alebo García / , zo zahr. jedine Bastian. To je superhviezda budúcnosti.

.....ofenz.....tam máme široký výber, teraz tam môže hrať Zidane, Baptista, Cassano, Robinho, Raúl, Jurado, môj názor : počkať na Zidaneho pevné rozhodnutie / trvať na ňom / a až potom kupovať. Ak ostane ešte rok, tak nie.

....útok......je to vcelku logické. Pri našom hernom systéme si neviem predstaviť ako by hral aj Adriano aj Ronaldo spolu. Museli by buď nehrať na svojom mieste, buď alternovať, alebo by sme museli zmeniť herný systém. To asi Carovi moc nevonia. A aj ´keď som sa sekol s Cassanom ako hrotom, rozhodne nie je typ útočníka, ktorý by toho moc nabehal alebo ktorý by zabral veľa priestoru. To nie je ani Ronaldo, ani Adriano, to sú typické "kladivá". A preto logicky chceme Zlatana. Pretože okrem neho je na trhu už iba jeden skvelý podobný útočník a ten sa volá Didier Drogba.

Ja si napriek tomu myslím, že existuje ešte jedno - veľa praktickejšie a jednoduchšie riešenie ako pozdvihnúť náš klub mimo cesty často nekoordinovaných nákupov. Je to "kacírska "myšlienka , ale ja som 100 % presvedčený, že raz príde k jej naplneniu. Exituje totižto jeden človek, ktorý má výnimočnú vlastnosť, že je to trénerský génius. Chce úspech a vždy ho skôr či neskôr dosiahne. Je to jediný človek, pri ktorom by som netrval na svojich už známych požiadavkách na trénerov.

Volá sa José Mourinho. / teraz asi všetci zahrešili /.

Angažujeme Mourinha a jemu dáme do rúk náš tím, s tým že bude rešpektovať určité madridské špecifiká.

A on raz príde, pretože s Portom už vyhral dva poháre, teraz vedie k úspechom Chelseu a keď naplní misiu, pretože je veľmi ambiciózny , bude mať len dve možnosti : buď pôjde k nejakej reprezentácii alebo pôjde do NAJSLÁVNEJŠIEHO klubu sveta, do JEDINÉHO klubu sveta, ktorý keď oslavoval storočnicu, tak dostal tú poctu, že NIKDE na svete sa nehral žiadny zápas. Pôjde proste k nám do Realu.

Uff, zase som sa rozpísal, takže končím, lebo som dostal strašnú chuť na pivo s utopencom.

Reagovat
smazaný uživatel

To zase budou ráno příspěvky.

V létě to bude asi hodně zajímavé. Ty chceš Zlatana (Drogbu), já Lugana (Chivu) a yarda Adriana (přes toho nejede vlak). S Carlosem pryč, sice mu asi MS vyjde, když bude hrát za vítěze, ale v březnu oslaví Kristova léta a my mu můžeme nabídnout tak max. lavičku. A to za ten plat nehrozí Zizou končí, i když názory mění docela často, tak tohle je zdá se definitivní. Herní systém bychom museli změnit s Adrianem i se Zlatanem, oba jsou klasičtí útočníci. Ale to ti snad tak vadit nemusí, když upřednostňuješ hru na 2 hroty. Jelikož se zřejmě napevno počítá s Becksem a Robinhem na křídlech, tak zbývají prakticky jen dvě možnosti. Buď přijde náhrada za Zidana nebo pořádný druhý útočník k Ronaldovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Brazília hrala asi pred vyše 15 rokmi veľmi atraktívny systém 1-4-2-3. / vtedy sa ešte hralo na libero /. My by sme to mohli hrať na miesto súčasného systému s obmenou 4-1-2-3, a to:

Casillas - Cicinho, Ramos, Woody, ? - Gravesen - Beckham, Guti - ? , Ronaldo, Robinho. Jeden z tých troch útočníkov hral vždy trochu stiahnutý, a tí dvaja pred šítom zas obhospodarovali každý svoju polku hriska / aj tak sa Beckham stále tlačí do stredu a Guti behá po celej polke. Brazilci to chvíľami skúšali a pre divákov to bolo skvelé na pohľad.

Reagovat
smazaný uživatel

To je skoro neuvěřitelné, ty bys snad pomalu nikoho nekupoval Gravesenovy současné výkony se ti tak líbí?

Reagovat
smazaný uživatel

Docela rád bych počkal na MS, jak se budou doplnovat Robinho-Ronie-Adriano a potom bych se rozhodl, co za útočníka bych kupoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Doplňovat se nebudou nijak, Robinho vždycky jednoho z nich vystřídá na posledních 15-20 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Ani moc ne, ale pamätám aj jeho lepšie dni. Nemôžeme vždy keď sa niekomu chvíľu nedarí, hneď nakupovať. A mám tam dva otázniky, to sa rovná dva nákupy. Ale len skvelých hráčov, nie takých, čo si budú zas rok zvykať.

Reagovat
HOST*Cassie.lass

Podla mojho nazoru sa Real moze definitivne rozlucit s Ibrahomovicom, lebo ten sa v ziadnom pripade nechysta odist z Juventusu, na to ma prilis nos dohora aby sa vzda prvenstva v Juve a prisiel do Realu, to by ste hoskor mohli cakat v Barcelone. A potom, neviem ako by Real skoncil keby tam nabehol taky arogant ako je Zlatan (osobne nic proti nemu, ale moja kamoska je z neho paf takze mam o nom vsetky aktuality a v ziadnom pripade to nie je hrac do Realu, nech je dobry ako chce)....

Reagovat
smazaný uživatel

hehe, nechci rýpat (no možná chci ) ale radost z nějakého úspěchu po tomhle všem...

Reagovat
smazaný uživatel

Na posměváčky máme háčky I když na tebe by asi nestačil ani trojhák na žraloky

Reagovat
Xavi

Reagovat
HOST*

Prosim vás ... nedává to nějaký program na UPC?

Reagovat
HOST*RM

Myslím, že v případě jeho koupě bychom ho ihned po příchodu měli poslat na roční hostování do jiného týmu la ligy.

Reagovat
HOST*Real

Já bych ho nekupoval vůbec ... další zbytečný útočník ... koupil bych Ibrahimoviče ... a nebo Adriana (jestli bude na prodej), ale rozhodně NE Podolskiho to NE!!!

Reagovat
HOST*Vazquez

Dneska Barca pukne. Už sa teším na zajtra ráno. Keď dnes padnú, tak 1. zo 7 plánovaných titulov Realu bude blizúčko. Tipujem 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Zlatánek byl dneska v poháru vyloučenej už v 18.minutě! Nechtěl tím něco naznačit?

Reagovat
smazaný uživatel

Že je to dostatečně rozmazlená primadona, aby mohl hrát v Madridu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ponáhľal sa na lietadlo do Madridu.

Reagovat
HOST*RM

Že ho rozhodně nemáme kupovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak že už ho máme. Aspoň myslím, že keď už sme si ho podchytili, tak v lete je to isté, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, nie...nie sú to ďalšie moje návrhy na nákupy, aj keď..

Včera som mal šťastie vidieť zápas Paris SG - Auxerre a čo tam ten Pauleta robil, to bola pohádka. A tá pätička do brvna, no jedna balada. Kto to nevidel, nech si to určite pozrie. Inak Pauleta pohyb dobrý, technika skvelá, dáva góly, prehľad v hre geniálny ...prečo nie? Keď nevyjdu nákupy osvedčených mediálnych hviezd , na ktoré sa chystáme, tak naozaj..prečo nie?

No a Martins? Toho som videl proti Senegalu a okrem toho, že dal dva góly a otočil zápas, tak ma zaujali jeho saltá dozadu. Napadlo ma, že keby tak oslavoval Ronaldo, tak sa zlomí v páse na dve polky..

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm, tak Martinse vážně nepotřebujeme Pauleta by byla dobrá náhradní "devítka", na základ by asi neměl. On je sice hodně dobrý, ale občas má takovou krizi, že to snad ani není pravda (Euro 2004)

Reagovat
smazaný uživatel

Možno v prípade Martinsa by bol kamarát yarda rád, keby sme mu ako prekvapenie kúpili nielen Adriana, ale rovno celý útok Interu Adriano - Martins.

Reagovat
HOST*yarda

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak kto tam ešte nebol nech sa ide pozrieť na stránku nervákov / Barca- Atletico /. Len pár titulkov po včerajšom trapase : " rozhodčí je svině " , " smrt rozhodčímu" ...Hlavne antimadrista to zvlášť prežíva, pochopiteľne aj ďalší.. To je tak, keď si niekto myslí, že nad neho neni a vidí si len na špičku nosa. ak vám treba za všetky tie posmešky na našu adresu, ktoré som tu musel pár mesiacov čítať.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo z těch častějších návštěvníků Barcy se nechoval tak, jak se teď chováte vy. Zápas byl anrpsoto skandální, rozhodčí předvedl něco, co už pěkných pár desítek let prostě nemělo obdoby, naprostý skandál.

Mimochodem, je to podle yardy jen jakýsi pohár, takže se klidně smějte, doufám, že se bduete smát dál i po shlédnutí tabulky...

Reagovat
smazaný uživatel

My ten "jakýsi pohár" ale vyhrát musíme, protože třetí rok bez trofeje by už nebyl normální. Ale nebude to nic jednoduchého, vzpomeňme na Zaragozu před dvěma lety

Co se chování fanoušků týče, chtěl jsem najít některé perličky z vašeho šuplíku, ale nějak mi nejde najet do archivu zápasů Ale chováte se tak ÚPLNĚ všichni, včetně tebe, PUYOLA, antimadristy, wectora, fcb, ....

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to, že vy ten pohár vyhrát musíte nemá nic spoelčného s tím, že pro barcu je třetiřadý...nehledě na to, jak očividné bylo, že ho vyhrát orpavdu MUSÍTE. Doslova.

A jak jsme se chovali? že když jste si stěžovali na rozhodčí (jakože pořád) tak jsme chodli a psali dlouhé příspěvky s dvaceti smajlíky o tom, jak neumít prohrávat apod.?

Nehledě na to, že s tíémto zápasem s narpostou jistotou nebylo něco v pořádku. Bylo tam toho tolik, že to nemá obdoby, naprosto skandální a vy, který jste záasp neviděli nemáte sebemenší právo tady psát posmívačné příspěvky nebodo dokocne ironizující...

Reagovat
HOST*yarda

No, to KURVA máme! Nepamatuju se, že by tady někdo z registrovaných realistů psal po zápase ovlivněném v neprospěch Madridu rozhodčím takové sprosté a agresivní bláboly, to bylo vždycky jenom "To vám patří" nebo "Madridu se pomáhá pořád", atd. Tak se uklidni, nebo si zas znečistíš textil...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pravda, Real už udělal tolik svisntva, že vy byste měli držet hubu dokonce života.

Ale vám to nevadí, vy jste na svůj klub a na jeho počínání hrdí...

Reagovat
HOST*yarda

Hm, někdo, kdo se neustále odvolává na minulost, která notabene nebyla v případě Madridu tak černočerná, kdo pořád mele jen o policii, zastává se příspěvků duševně nevyrovnaných jedinců, jenom proto, že fandí stejnému klubu, mi nebude co povídát, komu mám fandit, nebo na koho mám být hrdý... Pane Černobílý Kyslíku

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti to taky nepovídám, to si msuíš srovnat v halvě sám,halvně se svědomím...

Reagovat
HOST*yarda

Hm, tak to je síla, srovnávat si se svědomím vnější zásahy do klubu, které si sám nevyžádal, a které já ovlivnit nemůžu. Fandit někomu jinému ale kvůli tomu nebudu...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší bude, když si přečteš příspěvky z podzimu (rada: zajdi si na jakkékoliv kolo laligy když jsme prohráli), důkladně to prostuduj a pak něco piš...nikdo tě vulgárně neurážel ani nic podobnýho, tak nevím o co ti jde... ...je to prostě normální rivalita a nikdo ti nechce ubližovat jak ty si asi pořád myslíš

Reagovat
smazaný uživatel

Ne tohle je vysmívání...ubohost umocněná tím, že ono ani není čemu se vysmívat.

Reagovat
HOST*yarda

Takže chceš říct, že vy jste se nikdy nevysmívali? KECY! Jsou tu i někteří jedinci, kteří nic jiného neumí - při prohře Realu se vysmívají, při výhře Realu zase vymlouvají...

Reagovat
smazaný uživatel

No když pominu to, že my se skutečně máme čemu yvsmívat (utatit 100 milionů az rok a pak prihrát doam se santanderem), tak většina pravidelných to rozhodně nedělá jak vy...

Reagovat
HOST*yarda

Tak to v tom případě neumím asi číst a mám potíže se zrakem

Reagovat
smazaný uživatel

Rovnou napiš že mluvíš i o něm, jelikož to je přesně jeho gusto: když real vyhraje = podfuk, když prohraje= podfuk + exkluzivní novinka: když barca prohraje podfuk zaviněný Realem... ...o on něco tvrdí o komplexech

Reagovat
smazaný uživatel

Pokus o zapojení dopadl debaklem poté, co se zjistilo, že tento příspěvek nemá ani hlavu ani patu...

Reagovat
smazaný uživatel

No víš já mluvím v šifrách to s tím komplexem jsem nemyslel nějakou narážku na mě, ale zrovna dnes jsi někomu ty komplexy přisuzoval (nevím komu přesně ale předpokládám že víš co píšeš tak už budeš vědět komu )...že mi to přišlo od tebe nějaký divný...

Reagovat
smazaný uživatel

S těmi komplexy jsi očividně četl jen neptranou část celé hádky...

Reagovat
smazaný uživatel

Nene myslím že jsem to četl celý...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak jistě víš, že já jsem nezačal a psal jsem tam, že když já tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Tady přece vůbec nejde o to kdo začal, co to tady zase pleteš

Reagovat
smazaný uživatel

No protže jaki necháepš, proč sjem to tam psal (tey ironicky, protože to někdo zmínil vůči mně).

Ach bože, co tady je za nechápavé lidi...

Reagovat
smazaný uživatel

No já bych řekl že to sedí u obou rovným dílem...

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, ty než něco pochopíš...

Reagovat
smazaný uživatel

No zajímavý je že se u tebe projevuje tzv. "projekce" = psychologický termín jež označuje jedince, který přisuzuje své(většinou negativní) vlastnosti druhým lidem...zkrátka myslím(vím) že máš komplex s realem a veškerý neúspěch barcy přisuzuješ realu a úspěch realu zase neopodstatněně shazuješ...zkus o tom zlehka popřemýšlet a třeba si domyslíš nějaké zajímavé shrnutí situace

Reagovat
smazaný uživatel

No tak teď už meleš mimo mísu, což je ukazuje, že nemáš moc co říct, tak tě v tom nechám, ano mám komplex z Realu a ty komplex ze mě, nacož sjem hrdý, protože sis ho dokázal vypracovat po dvou dnech.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vůbec rozumíš o čem jsem v posledním příspěvku mluvil, tak nemůžeš tvrdit že mluvím mimo mísu... ...a mimochodem jestli myslíš že tady můžeš rozehrát nějakou psychologickou hru jak ty sám potvrzuješ v příspěvku o hrdosti nad tím, že mám PRÝ z tebe nějakej vymyšlenej komplex, tak to zkoušej nad jinýma individuama, který třeba budou žrát tvoje nesmysly schované pod jasným slovíčkařením z tvé strany...ale ja jim to nevyčítám, a narážkami že ty tady sedíš 24 hodin denně a že máš určité právo tady být na výši, nic nevyřešíš...já nejsem ten kterej tě tady bude obdivovat za nekončící diskuze o ničem, ale ty stejně musíš mít vždy poslední příspěvek a tak se zase my všichni těšíme co tady plácneš za formulovanou větičku s obsahem malýho dítěte jen do toho a ukaž nám že se nemýlím...

Reagovat
smazaný uživatel

No očividně už meleš totálně z cesty, mám z toho radost, trošku na zamyšlenou, že teda furt odpovídáš.

No nic, Já s tím končím s "takovým tím příjemným pocitem v břřšku" A ty končís s menším komplexem, uvidíme kam až se ten komplex rozroste.

Reagovat
smazaný uživatel

Merengues , v pohode, pohár je už náš.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja se tak nechovam.

Reagovat
smazaný uživatel

to potvrdzujem . Len ide o to, vieš, že titulky ako smrt rozhodčímu a rozhodčí je svine o niečom svedčia. Alebo lepšie povedané " o niekom ".

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a je to tady. López Caro musí vyřešit jeden velmi příjemný problém - koho postavit na pravého beka? Fanoušci mají jasno a v anketě na Marce vyjádřili dvoutřetinovou podporu Cicinhovi!! Já jsem mu dal taky hlas, protože s Beckhamem mu to prostě svědčí. Najednou jsme nebezpeční z obou stran, o čemž jsme si na podzim mohli nechat jen zdát. Cicinhův gól na Balaídos byl skvělý, on sprintoval po soupeřově rohu přes celé hřiště a míjel přitom jednoho protihráče za druhým. Co rychlostně nezvládnou Guti, Zidane nebo Beckham, to je pro něho hračka. Ať žije Cicinho!

A co vy, koho preferujete?

Reagovat
smazaný uživatel

Cicinho je dobrý, napriek tomu ja / ako vždy / Salgado. Ale ja sa teším z iného :

Napravo máme Salgado, Cicinho, Beckham. Málo sa to tu spomína, ale Cicinho hrával aj pravého záložníka, takže aro môže vlastne vyberať z troch alternatív / Salgado - Beckham, Cicinho - Beckham a Salgado - Cicinho/ a každá bude 100% - ná. To je geniálne.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt. Já mám dojem, že Cicinho hrával v Brazílii v systému 3-5-2, takže zvládne obojí. Ihned bych začal řešit budoucnost Salgada. Jinak pro příští sezonu vypadá nadějně Balboa, v béčku hraje opravdu dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Keby sme budovali "nový " tím tak jak sme začali na pravej strane, tak za chvíľu by sme boli neporaziteľní. Do toho by som už vôbec nezasahoval. Ani Joaquinom.

Salgado môže ešte dva roky v pohode hrať a nezabudni, že keď ho pustíme, tak nám zase ostanú len dvaja a zas bude průser. Pekne by som ich rotoval a potom zvládnu bez ujmy aj 70 zápasov za sezónu.

Reagovat
HOST*yarda

Ještě Diogo

Reagovat
smazaný uživatel

...jako jahoda so šľahačkou na torte.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, nechci se chlubit, ale neříkal jsem to už od prvního zápasu, že si bude Becks se Cicinhem rozumět Možná by se mohl více vracet... Každopádně je to skutečně posila a už nebudeme odkázáni pouze na levou stranu a R.Carlose při útočných výpadech. Arriba Cicinho!

Reagovat
smazaný uživatel

No ale z tou ľavou stranou to už dlhšie neplatí. Už aj Salgado býval v poslednom čase dopredu nebezpečnejší ako Carlos. Možno by bolo naozaj dobré kúpiť na ľavú obranu hráča, ktorý je skôr typickejší obranca. Pretože Beckham vie aj brániť, za to naša nová superstar Robinho to podobne ako Zidane pre istotu vynecháva.

Reagovat
HOST*yarda

Však na to jsem myslel, že R.Carlos už nestíhá. Snad se to s příchodem Colea změní...

Reagovat
smazaný uživatel

To je ono. Cole je dozadu výborný, skvělá volba k Cicinhovi

Reagovat
HOST*RM

Souhlasím. Cicinho. Ještě v létě přijde Cole a naše kraje opět oslní Evropu.

Reagovat
smazaný uživatel

dovolím si předeslat Sergia Ramose, ale asi je to zbytečné

Reagovat
HOST*yarda

Vincente, ty si protiřečíš, protože Ramose nám věčně cpeš na stopera (v zájmu šp.repre)...

Reagovat
smazaný uživatel

Vincovi je to asi jedno. Ale pokud vím, tak spíš ho chtěl jako nástupce Salgada

Reagovat
HOST*yarda

Rosický prý už definitivně v létě do Atlética. Finále poháru bude v La Coruni (ale ještě tam nejsme a kdoví, jestli budeme) a nakonec to nejzajímavější: Xabi Alonso za 16,5 mega! Brát! Všema deseti! Jestli je to pravda....

Reagovat
smazaný uživatel

Rosického som aj tak nechcel, Xabiho už asi hej / teda ak nebude Bastian alebo Mascherano /. A pohár vyhráme.

Reagovat
HOST*yarda

Xabi měl přijít už před dvěma lety a bylo by vymalováno

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně měl přijít Vieira s Cannavarem a bylo vymalováno + nechat si Samuela s Cambiassem a máme defenzivní čtyřku jak hrom Ke všemu skvěle věkově složenou (27, 32, 25, 29). A proč vazquezi upřednostňuješ cizince před Španělem?

Reagovat
smazaný uživatel

Ide o ojedinelý zjav Proste mám teóriu, že keď cudzinca, tak iba skvelého. A ja mám tušáka, že Schweinsteiger je proste superhviezda krátkej budúcnosti. Neboj, ja by som si to s tými Španielmi vynahradil na iných postoch.

Reagovat
smazaný uživatel

Ozaj, čo hovoríte na systém, ktorý som spomenul o pár príspevkov vyššie? Podľa mňa by nám svedčal. To by sme mohli mať potom aj dve kladivá / len na okraj pre merenguesa : Ibrahimovič nie je klasický hrot /. Fungovalo by to asi takto / samozrejme hráčov nech si každý dosadí, akých chce/:

................................Casillas..........................

...Cicinho.........Ramos.........Woodgate...........Carlos / ? /

...............................Gravesen.....................................

.............Beckham.............................Guti.....................

.................................Zidane.......................................

...............Ronaldo......................Robinho......................

To sú samozrejme hráči, ktorých máme teraz. Je to skvelý útočný systém pre diváka, ale má veľmi uspokojivo riešenú aj obranu. A zas tak odlišné to od toho, čo hráme teraz nie je, ľahko by si hráči zvykli.

Reagovat
smazaný uživatel

..možno by som ešte kraje obrany dal trošičku dopredu.

Reagovat
smazaný uživatel

.. ešte som zabudol, že ten stredný útočník hraje striedavo klasický stred, ale i ofenzívnu zálohu / niečo tak ako to robí Raúl /.

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme rozlišovat slovo HROT a ÚTOČNÍK. Zlatan je klasický útočník, stále se pohybuje mezi obránci soupeře. Ale není hrot, to je pravda.

Ten systém, ehm, CO TO JAKO JE?

Nic ve zlém, ale Luxa už je dávno pryč a ty nám ho tady servíruješ na modročerném podnose. Guti ZASE zleva!, Robinho v útoku, když už se mu konečně daří na křídle. Kdepak, LC nám vrátil španělskou klasiku. Buďme za ni rádi

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak to si to moc nepochválil Ono nie je to Luxov systém, ale ťažko to vysvetliť takto cez príspevky, to by chcelo tabuľu a fixu a ukazovať pohyby hráčov. Ja som mal šťastie a videl som to v praxi, je to dokonalé, ak sa to vie. Brazília čarovala na ihrisku, keď to hrala.

Mimochodom, myslím, že tento Carov systém nám moc dlho nevydrží, chce to posiliť útok, podľa mňa to je zásadná vec.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě vím, že to myslíš dobře. A i když to vypadá jako "projekt Luxa 2", tak by tam byly asi jiné úlohy hráčů. Mně jde hlavně o to, že nemá cenu tahat Gutiho někam moc dopředu, ať to pěkně rozehrává jako teď, tzn. 80% kolmé míče vpřed + slušná defenziva. U té lajny by mi přišel moc utopený. Naopak Robinhovi se teď na křídle daří daleko víc než v útoku, což je možná taky dané tím, že obrana soupeře s ním před brankou tolik nepočítá a on ji přesto dokáže nečekaně přečíslit. Pod Carem hrajeme víc po křídlech, což nám evidentně sedí. Kromě síly Zidana a Gutiho uprostřed teď máme další nebezpečné alternativy po stranách. A nezapomínej, že v tomto Luxově systému musí daleko víc bránit hlavně Beckham a pak by to skvělé protáčení se s Cicinhem postrádalo větší smysl.

Reagovat
RMCF

Ja nevím tento systém mě připadne teměř stejný s tím Luxemburgovim, ja bych určitě prosazoval 4-2-3-1. S Robinhem v levo na křídle.

Reagovat
smazaný uživatel

..ale veď tu hraje ľavé krídlo, akurát nie falošné ale klasické. Ide o to posunúť ťažisko celej našej hry ešte o kúsok dopredu.

Reagovat
RMCF

Aha z toho obrazku sem pochopil, ze sou dva utocnici Ronaldo a Robinho a za nima Zizou. Ale rozestaveni bych stejne neměnil, 4-2-3-1 mě připada idealní, je hodne variabilni muže se při útočení prolínat na 4-3-3, 4-2-2-2 i tebou zminovane 4-1-2-3. proste mi jako idealní příjdou ti dva střední(jeden vylozene defenzivni a druhý anchor), ale jasný že keždej má jinej názor.

Reagovat
smazaný uživatel

To je cesta, kterou se jednoznačně musíme vydat. Ať už nás bude příští rok trénovat Caro nebo Capello, tak je potřeba vycházet z 4-2-3-1, které má spoustu variant. Hlavně pak 4-4-2, které se mi možná líbí o trochu víc. A vazquezovi určitě taky.

Reagovat
HOST*Cassie.lass

A ak Zidane predsalen odide??? Postavi sa namiesto neho Raul??? Alebo nejaky novacik???

Reagovat
HOST*RM

100

P. S. Moje 1. letošní

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jaj, zlé správy idú z Londýna pred LM. Náš súper Arsenal má krízu a Wenger to nezvláda. Predpokladám, že môžu nastať nasledovné situácie :

....1. Arsenal je z hry v Fa Cupe i v lige, ostáva mu len LM. Zvykne sa meniť tréner. Ak ho dovtedy vymenia, tak môže prísť na slovenské príslovie " nová metla dobre metie" , t. j. Arsenal začne hrať ďaleko lepšie ako doteraz. / zlá správa /

....2. Wengera nevymenia a dajú mu poslednú šancu v podobe postupu v LM. A ten pre to spraví všetko možné aj nemožné. / zlá správa /

,...3. Angličania zostanú verní svojej tradícii a budú držať trénera, aj keď mu to viditeľne nejde / tak ako drží Man U Fergusona /..to by bola dobrá správa.

Reagovat
Mr.Jindros

Podle mě Wengera na beton podrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Keďže dnes tu už nebudem, dávam do placu zostavu a tip :

vraj máme pekný prúser, pretože je z hry von Ramos a Beckham

tip : 3:0.....2 Ronaldo, 1 Zidane

zostava : Casillas - Salgado, Helguera, Woodgate, Carlos - Gravesen, Guti - Cicinho, Zidane, Robinho - Ronaldo.

Dal som do toho svoj variant pravej strany pre prípad zranení / Salgado - Cicinho / .

Keď sa tie zranenia potvrdia ako vážne /čo tak vypadá /, tak máme teda peknú smolu. Teraz , keď už to stabilizujeme.

Reagovat
HOST*yarda

Ramos není zraněný Jen mu trhali v tomhle týdnu zuby. A Beckhamova nepřítomnost rovněž není jistá, nastoupit by ještě mohl, má jen lehce vyvrknutý kotník...

Reagovat
smazaný uživatel

To se mi ulevilo

Becks ale stejně asi hrát nebude, Cicinho se posune dopředu. V tom případě je jedinou záhadou štít. Gravesen nebo Helguera?

Reagovat
ronaldinho_10

Jedoznačně Helguera, když hrajeme doma. Gravesen se mi v domácích zápasech nelíbí....

Reagovat
HOST*yarda

"Když hrajeME?" neprokecl si se trochu, nebo fandíš Realu i Barceloně?

Reagovat
Xavi

schizofrenie?

Reagovat
HOST*Mari

Tady se asi blýská na lepší časy a blíží se asi nějaká krize Barcelony, když už k nám přecházejí její fanoušci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tys chlastal? Navíc s tím Gravesenem je to docela zajímavý názor. Musím si na tebe dát pozor.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já to tipuju 2:1 pro nás!!!

Reagovat
HOST*yarda

Hm, tak Ramos nakonec hrát nebude, ani Diogo a Pavón... Naopak se vracejí Ronaldo, P.García (na lavičku asi) a Salgado. Takže nebude jasné, zda nastoupí napravo on nebo Cicinho, protože Beckham hrát bude...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže bych to co nejdéle tajil, ať zmátneme Espanyol Stoperská dvojice a dm jsou tím pádem jasní

Reagovat
HOST*PUYOL

Tu Real strati 1:1

Reagovat
HOST*

Ty si blazen?Ze bude hrat Salgado??Tak to zapomen,cicinho byl v tich jeho zapasech s Robinhem a Baptistou jeden z nejlepsich na hristi,takze pochybuju,ze bude hrat...casillas-cicinho,helguera,mejia,r.carlos-beckham,gravesen,zidane,guti-baptista,robinho,ronaldo od zacatku hrat nebude,protoze nema jeste takovou fizicku...

Reagovat
HOST*yarda

Casillas - Cicinho - Helguera - Woodgate - R.Carlos - Gravesen - Beckham - Baptista - Zidane - Robinho - Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravděpodobně sestava z AS Už ani nevím, kdy se naposledy trefili.

Reagovat
smazaný uživatel

Netrefili....

Reagovat
smazaný uživatel

ještě Ronie 2 a vyjde mi tip

Reagovat
Potty

Reagovat
HOST*RM

Zidane

Reagovat
smazaný uživatel

omyl 3:0 Ronaldo tak to je extáze

Reagovat
HOST*RM

O 14 sekund jsem tě svým 2. příspěvkem předběhl.

Reagovat
HOST*RM

A jedeeeeeeem. Ronaldo. Náš zlatý pašík.

Reagovat
HOST*

ještě Robinho a pak Cassano a jsem spokojenej

Reagovat
HOST*PUYOL

Neako ste sa rozbehli,tak ako minuly rok pod Luxom

Dufam,ze pribeh sa bude opakovat

A o titule nesnivajte,to je uz davno rozhodnute

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

4:0 Zidane

Reagovat
smazaný uživatel

Co se to děje?

Reagovat
smazaný uživatel

Zvykej si

Reagovat
smazaný uživatel

jj, zvykej si, hrajete ob-půlrok :D

Reagovat
smazaný uživatel

No zkrátka hrajeme srdcem až už nám teče do bot... ...musíme makat a i když to asi v lize nevyjde, alespoň musíme sezónu končit se zdviženými hlavami...dnešní zasloužený vítězství dokázalo že by to snad neměl být tak velký problém...tomuhle Realu jsem vždycky fandíval...jen tak dále Galacticos!!!

Reagovat
antimadrista

"galacticos"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

58´ 4:0

Reagovat
HOST*RM

Škoda, že nedal Zidane 3, ale stejně jsem spokojen.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, asi chytil tu pověstnou křeč před smrtí

Reagovat
smazaný uživatel

Vykuř, sešívaná osino...

Reagovat
smazaný uživatel

sry, sem heterosexuál, zeptej se na spartě...

Reagovat
HOST*yarda

To sloveso nemá pouze jeden význam a navíc pražská S nejsou můj typ, smůla

Reagovat
smazaný uživatel

To nic nemění na tom, že Eto´o ještě nemá nic v kapse

Reagovat
antimadrista

On teď přijede a zase začne, nebojky

Reagovat
antimadrista

To je radosti, nezapomínejte, že jste hráli s Espanyolem, ne s FC

Reagovat
HOST*

real madrid do to ho jeste tu barcelonu dozenete

Reagovat
smazaný uživatel

Super výkon, super výsledek, sedmá výhra v řadě

Ani nevím, koho pochválit nejvíc. S Ronaldem jsme daleko nebezpečnější, mohl dát klidně pět gólů (z toho tři asi ve čtyřech minutách ), pohyboval se celkem slušně a překvapivě dost mu vycházely i kličky, ve kterých snad soutěžil se Zidanem a Robinhem Právě tito dva řídili naši hru a když jsou ve formě, tak je to nádhera.

Espanyol si dopředu vůbec nezahrál, což má na svědomí spolehlivý výkon obou štítů a hlavně stoperská dvojice Mejía - Woodgate Woodymu nemám absolutně co vytknout, s Mejíou je to trošku horší, protože pořád hodně fauluje. ALE. I když neodehrál tak těžké zápasy jako ostatní stopeři, tak staticky mezi nimi jasně dominuje. Mejía za 572 minut jen 3x inkasoval, což mu dává vynikající průměr 191 minut na gól (Woodgate 140 , Pavón 88, Ramos 87, Helguera 85). To jsou věci.

A samozřejmě se nemůžu nezmínit o hráči, který nás k té skvělé sérii nastartoval. Cicinho má s Beckhamem možná nejlepší centry v lize a zároveň bychom jen těžko hledali hráče, který toho tolik naběhá Včera přihrál na dva góly a nemuselo zůstat jen u toho, mohl nahrát na další dva a dokonce opět sám skórovat. Je skvělé, jak jsme z antikřídla Beckhama dokázali udělat naši výhodu

Ve středu nás čeká Zaragoza. Baptista, Salgado a Helguera mají slíbený základ, Guti taktickým střídáním taky nějaké síly ušetřil, možná už bude Ramos, zahrát si může Cassano .... Zkrátka minimálně půlka sestavy bude odpočatá, což je jedině dobře.

Z vyprazdňující se marodky těží taky Castilla, která se v plné síle opět rozjela (Soldado zase řádil ).

Reagovat
HOST*eve

nepřeháněj

Reagovat
smazaný uživatel

Jakobych podobné příspěvky četl i loni touhle dobou.

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš a byli jsme nejlepším týmem jara Vy naše nezdary berete stejně jako vaše úspěchy, ale teď se s tím prostě musíte smířit Na titul už samozřejmě nemyslíme, ale druhé místo a pohár k tomu by byl slušný výsledek. V LM máme proti Arsenalu velkou šanci a když se zadaří, může vyjít i semifinále

Reagovat
smazaný uživatel

BY ,ě jen zajímalo, co z toho máte, že jste bylio nejlepší tým jara, dkyž BArca ještě k tomu tři zápasy vypustila.

Reagovat
smazaný uživatel

To je váš problém, že pouštíte zápasy. Zrovna vy, vzor čestnosti a spravedlnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Náš problém? A včem to pro nás byl problém? existuj nějaká trofej az nejlepší jarní tým?

Hráli náhradníci, na tom nic není...

Reagovat
smazaný uživatel

A dokud to bude dvouciferný rozdíl, tak se budu smiřovat moc rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Guti měl na lávce obvázanou nohu

Reagovat
smazaný uživatel

Měl, ale ty problémy má dlouhodobě a spíš střídal kvůli Zaragoze.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, hrajete suprově, moc vám to přeju - stává se nám z toho totiž pěkná tradice: Real hraje jenom na jaře a Barca sbírá tituly, jen tak dál :D

Reagovat
HOST*empty

myslim ze Cicinho byl nejlepsi nakup za posledni dva mozna tri roky...

Reagovat
HOST*Cassie.lass

Tak ako je to teraz s Raulom? Na internete su uz fotky ako trenuje so zvyskom timu ale v zapasoch sa zatial neobjavil. Stiha aspon na majstrovstva????

Reagovat
smazaný uživatel

V březnu má hrát, ale nešel na operaci, takže člověk nikdy neví Spíš by mě zajímalo, jestli se dostane do základu.

Reagovat
HOST*Cassie.lass

diky za info... ak sa da skoro doporiadku, tak by mohol zacat hrat... aspon striedat takych 15 minut pred koncom zapasov...

Reagovat
smazaný uživatel

Keď bude Raul úplne zdravý, bude hrať - to je istejšie ako to, že zajtra vyjde slnko. A určite viac ako 15 min., podľa mňa je to istý základ.

Reagovat
HOST*xx

Real hra skvely futbal,ale otázka visí nad tým,či by mohli hrať ešťe lepšie.Kedže niektorí hráči z Realu zrejme odídu resp. skončia,tak na ich miesto by som videl náhrady:treba kúpiť minimalne 3 skvelych hráčov:

1. Carlos už nie je to čo býval,takže najlepší hráč na jeho miesto by bol Ashley Cole.

2. Real potrebuje def.štít ktorý za ofenzivnymi superstar odmaka cely,resp. vacsinovy zapas.tam by som videl jednoznačne Xabiho Alonsa,ktorý nielen skvele bráni,vyhráva súboje,ale ma dobru strelbu.Ak nie Xabi,potom nech skusia Poulsena,ktorý vie ustrážiť súperových špilmachrov a má dobre štatistiky.

3. doležita otazka:kto nahradi Zidaneho?vyzera to tak,že Zizou končí a aj keby ostal dalšiu sezonu,už nepodava take vykony v najdoležitejšich zápasoch,ako kedysi.

Na jeho miesto by bol najlepším dirigentom Kaká a prečo? v doležitých zápasoch podáva skvelý výkon a dokáže sám rozhodnúť zápas.má skvelé ťahy,strelbu,prihrávky,dribling,...a v tomto sa zlepšuje.otázka je,či by ho AC Milan pustilo a za akú cenu.ja by som dal za neho min. 60 mega+Cassana alebo Baptistu.Real aj tak plánuje vynaložiť na nákupy vyše 100 mega a útočníka typu Adriano či Ibrahimovič až tak nepotrebujeme...HALA MADRID !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Kakaaa. snivakte sami

Reagovat
smazaný uživatel

snivajte

Reagovat
HOST*eve

ja se zhoduju s nazorem xx.spis bych namisto Xabiho dal toho Poulsena.

Reagovat
smazaný uživatel

no ja by som radsej xabiho , ale nie na iny post a hlavne by zalezalo na cene.

Reagovat
smazaný uživatel

Xabi 15-20

Reagovat
HOST*xx

15-20?myslim ze 25,ale aj tak to je pre Real malina.

Reagovat
RMCF

Xabi je skvělej, ale viděl bych ho spiš na post který teď skvěle obhospodařuje Guti a proto bych spíš vzal Raúl (na druhé jméno si nemůžu vzpomenout), sice sem ho hrát neviděl, ale všichni ho tu chválí a mohl by být alternativou za Gutiho. Xabi ani Guti by zřejmě moc spokojeni nebyli jako náhradníci a ten mladík by se mohl postupně propracovávat do sestavy. A na štíta bych vzal někoho kdo je klasický štít třeba Poulsena. Kaká si myslím že je hooodně nerealný, může se tam zkusit Cassano a nebo Raúl.

Reagovat
HOST*xx

Raúl Garcia,to je trošku riziko ho kupovať,lebo može skončiť podobne ako P.Garcia ktorého taktiež ospevovali.Xabi by mal byť jasný,ved on vie hrať skvele aj ako def. štít.

Reagovat
HOST*empty

ja chci Gerrarda!!!!!§

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa netreba zatiaľ prepadať nejakej veľkej eufórii. Nechcem teraz machrovať, ale predpokladal som to, čo som aj písal . .

Je to ako minulý rok, s tým, že teraz máme viac času.

Reči, že Barca hrá najkrajší futbal teraz sú PASÉ, najlepší je teraz jednoznačne Real.

Zatiaľ vidím obrovské pozitívum v tom / a to je jeden z dvoch rozdielov oproti minulému roku /, že máme širší káder. Sme schopní byť rovnako silní aj vtedy, ak vymeníme 3 - 4 hráčov.

Druhá zmena oproti minulému roku je tá, že hráme pekný futbal. Minule to síce Luxa doťahoval, ale moc sa na to pozerať nedalo.

Reagovat
Xavi

No hru Realu a Barcelony bych srovnával, až když Barca bude moct nastoupit v plné síle! Navíc sice jste teď vyhráli 4:0, ale nad Espanyolem, kterému dochází dech. Barca zase prohrála, ale bez řady opor a s rozjetým Atleticem. Vzpomeň si na utkání ve Vigu! Z toho Vám musí v uších zvonit ještě teď!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Musím připomenout, že hlavně loni jste měli nebývalé štěstí na zranění klíčových hráčů. Valdés, Puyol, Xavi, Deco, Ronaldinho, Eto´o. Ti všichni odehráli minimálně 35 zápasů. Ani jeden z nich nechyběl déle než 14 dní. Letos už to štěstí nemáte a i když je náhrada kvalitní, tak se to logicky může projevit. Uvidíme. Každopádně Realu něco takového nehrozí, protože jen stěží lze někoho označit za nepostradatelného. Celkem nám to šlo i bez Ronalda.

Reagovat
Xavi

Casillas, no a podle mého názoru stále Zidane, u kterého mě sice řada fans řekne, že je za zenitem, ale dle mého názoru hraje stále nadprůměrně a náhradu za něj stále nevidím, bez Ronalda Vám to sice šlo, ale s ním to půjde mnohem lépe, Beckhamovi přihrávky a hlavně standartky by Vám taky hodně chyběly...

Reagovat
smazaný uživatel

To je těžký takhle říct. Teď se nám daří, takže jsou najednou všichni nepostradatelní. Ale co třeba před dvěma měsíci? To byli na padáka všichni krom Ikera. Zizou měl tragický podzim, ale kvůli zranění. Moc toho neodehrál a když už nastoupil, tak buď ne zcela zdráv nebo bez fyzičky. A jsme u toho. Co kdyby byl Zizou na podzim zdravý? A taky Ronaldo? Mohli jsme na tom být o mnoho lépe ....

Reagovat
smazaný uživatel

U Zidana bych to videl skôr na psychologickú záležitosť ako fyzickú. Je už v istom veku , vyhral toho veľmi veľa, čakajú ho majstrovstvá, skôr si myslím, že to u neho bola taká ľudovo povedané " malá depka".

No a ku Xaviho poznámke ohľadom kádra : myslím, že okrem Eto´a a Ronaldinha sa nemôžete vyhovárať na nejaké absencie, lebo išlo vám to aj bez Xaviho aj bez Mottu či iných. U vás je to pre mňa jednoznačne v tom, že Ronaldinhovi to nejde. Aj keď teda teraz nehral..

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi nechce srovnávat, protože Barca není v pné síle. My jsme v ní zase nebyli na podzim. Baptista, Ronaldo a Zizou na měsíc mimo, Salgado s Helguerou na 14 dní a na lavičce byla komplet Castilla. Tam začala ta pravá krize. Já jsem varoval už v létě, že nám např. bez náhrady odešel Solari a můžeme se dostat do problémů. Což se nakonec i ukázalo a vedení správně v lednu rozšířilo kádr o dva hráče. Ale bohužel opět pozdě, jako před rokem Gravesen. Každý tým se prostě musí s absencemi vyrovnat a myslím si, že si oba týmy letos nemají vzájemně co vyčítat. Té smůly je dost. Ale má ji třeba i Valencia.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždy sa dá vyhovoriť, že je niekto zranený alebo z formy, ale to je bezpredmetné. To by sa potom každý len vyhováral. Keď chce byť Barca naj tím sveta ako sme boli my, tak musí vyhrávať aj s absenciami - to je údel najlepších.

Reagovat
HOST*xx

vyhrávali sme aj bez najvačšich opor,aj ked tam neboli Beckham,Zidane či Ronaldo.máme jednoznačne najlepši káder.

Reagovat
HOST*empty

neco na tom bude...mame na skoro kazdy post nejakeho skoro stejne kvalitni hrace...

Reagovat
HOST*xx

a v lete sa Real ešťe viac posilní kvalitnejšími hráčmi čo len znamená silnejší team a konkurenciu na postoch.ved nie nadarmo mame v španielsku najlepšie B-čko

Reagovat
smazaný uživatel

Presne to je dôležité - veľmi silné béčko. Keď to zhrnieme, tak je to takto:

1. prezident je špičkový businesman - preto máme vždy dosť prachov

2. máme dobrú prácu s mládežou - preto máme silné béčko / inak robí tam veľa bývalých hráčov - s mládežou /

3. káder budujeme / resp. obnovujeme / postupne a vyzerá to, že ani nie tak chaoticky, lebo na každý post chceme mať výborného náhradníka.

Keď ten proces v bode 3 dokončíme, budeme mať úplne všetky plusy na svojej strane a budeme zase najlepší.

Reagovat
Xavi

Můžu se zeptat na co je Vám nejlepší B-čko, když ty hráče v A-čku vůbec nepoužíváte?

Reagovat
smazaný uživatel

Postupnosť krokov dajme tomu. Nezabúdaj, že to béčko sa formuje do kvality len v poslednej dobe, takže som presvedčený, že v blízkej budúcnosti využijeme odtiaľ dosť hráčov.

Reagovat
HOST*xx

ako sa len velmi hovorí,že Barca má najlepších odchovancov,ale rád by som vedel,v ktorej lige je ich B-čko.Real bol vždy zvyknutý nakupovat do ofenzívy samé hviezdy a tým trpeli odchovanci.Barca stavala na vlastných a dodnes jej to vychádza.Ale som si istý,keby Jurado,De la Red,Soldado hrali v zákl. zostave dlhšiu dobu,tak by patrili medzi velké opory.

Reagovat
smazaný uživatel

To určite. Ale pred nedávnom sme ešte hrali tak, že sa točilo max.14 hráčov. Teraz sa snažíme posty zdvojovať / čo je super / a tak som si istý, že príde aj na hráčov z béčka.

Reagovat
Xavi

Pokud Vás bude trénovat Caro, tak věřím tomu, že hráči z béčka budou šancí dostávat víc, ale pokud příjde nějaké velké trenérské jméno, tak pochybuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tomto sa s tebou plne zhodujem Je to tak, zahraniční tréneri nie sú naklonení našim odchovancom.

Reagovat
Xavi

Kdyby byly v kapse ryby nebyli by rybáři.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi

Co je? Moje reakce na xx, který napsal, že kdyby Jurádo, de la Red, Soldado hráli delší dobu v zákl. sestavě, že by byli taky opory...

Reagovat
Xavi

No a to s těma rybama se tak říká...

Reagovat
HOST*yarda

Ono se to říká TROCHU jinak...

Reagovat
Xavi

Ale pointu jsem vystihl ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Real hraje hezčí fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

A to chceš říct že to neni pravda (v současný době)???

Reagovat
Xavi

Ale jo, těch 6:1 bylo fakt dobrých!!!

Reagovat
HOST*PvD

Tak to zrovna nemyslim... ale když se veme liga, tak poslední dobou to tak je ne???

Reagovat
Xavi

To je těžko říct (viz výše).

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele