31. kolo
02.04.2006 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

RCD Mallorca - Espanyol Barcelona 0:0

Mallorca remizovala bezbrankově s Espanyolem, oba týmy zůstávají jen těsně mimo sestupové příčky. Už ve čtvrté minutě volal po penaltě hostující Luis García, ale zákrok Fernanda Navarra posoudil sudí jako dovolený. Na druhé straně pálil nad domácí Tuni. Espanyol dal o sobě vědět centrem Davida Garcíi, který nepřesně hlavičkoval jeho jmenovec Luis, v dalších šancích minuly hlavou branku Fredson a Pandiani. Hosté byli lepším týmem i v druhé půli. Hlavička Jarqueho ale bylo ztečována do zámezí. Ostrované o sobě dali vědět až po hodině hry, když přihrávku adresoval Basinas, našel Pereyru, ale i on zamířil hlavou mimo. Poslední velkou šanci hostí měl Coro, ale Ballesteros jeho zakončení vykopl z brankové čáry.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele